Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, 6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen büyük depremin ikinci yıldönümünde, hayatını kaybeden personeli anmak için bir anma programı düzenledi. Şahinbey Millet Camii'nde yapılan törende, Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’nde de depremde hayatını kaybedenler için bir mevlit programı düzenledi. Rüstem Paşa Camii’nde düzenlenen mevlide polis ekiplerinin yanı sıra birçok vatandaş da katıldı. Etkinlikte, depremde hayatını kaybeden polisler ve vatandaşlar için dualar edildi. 

Emniyet Deprem Şehidini Unutmadı (1)

Şehitkamil Belediyesi'nden Köy Okullarına Sürpriz Şehitkamil Belediyesi'nden Köy Okullarına Sürpriz

Edirne’den Tüm Şehitler Anısına Mevlit

Aynı zamanda Edirne Valiliği koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar ve tüm şehitler anısına Eski Camii’nde mevlit programı düzenlendi. Programa Edirne Valisi Yunus Sezer, İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun ve İl Jandarma Komutanı Hacı Ali Büber de katıldı. İkindi namazının ardından gerçekleştirilen programda, depremde hayatını kaybedenler için mevlit okundu, ilahiler seslendirildi ve dualar yapıldı.    

Emniyet Deprem Şehidini Unutmadı (3)

Kaynak: Fatma Gültekin