Gıda sektörünün en prestijli etkinliklerinden biri olan Dubai Gulfood 2025 Uluslararası Gıda Fuarı, 17-21 Şubat tarihleri arasında Dubai’de yapılacak. Gaziantep’ten 33 firma, fuara katılmak üzere Dubai'ye uçtu.  Gaziantep ve çevre illerden fuara katılacak firma temsilcileri, Vipol Turizm organizasyonu ve FreeBird Airlines’e ait A320 tipi uçakla saat 09.00’da Gaziantep Havalimanı’ndan havalanarak Dubai Al Maktoum Uluslararası Havalimanı’na ulaştı. Özel uçuşta, AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik de yer aldı.

Gaziantep’ten son iki yıldır doğrudan özel uçuş düzenlediklerini belirten Vipol Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Soner Bacaksız, fuara katılan firmalara başarılar diledi. Gaziantepli iş insanları ve ihracatçılar ise önceki yıllarda İstanbul aktarmalı uçuşlar nedeniyle zaman kaybı ve yorgunluk yaşadıklarını, bu yıl direkt uçuşla daha konforlu bir seyahat gerçekleştirdiklerini ifade etti.

İŞKUR Gençlik Programı Sonuçları Açıklandı mı? İŞKUR Gençlik Programı Sonuçları Açıklandı mı?

Dünya genelinde 5.500 firmanın yer aldığı fuar, sektör profesyonellerine uluslararası pazarda önemli fırsatlar sunuyor. Dubai Gulfood 2025’e katılan Gaziantepli firmaların 21 Şubat 2025 Cuma günü akşam saatlerinde kente döneceği öğrenildi.

Kaynak: Cihat Öztürk