DEVA Partisi Gaziantep İl Teşkilatı iftar yemeğinde buluştu. Gaziantep Teymur Otel’de düzenlenen iftar yemeğinde Gaziantep İl Başkanlığı ve ilçe yönetimleri yer alırken parti üst yönetim kurulundan da önemli isimler yer aldı. İftar yemeğine DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Av. Ertuğrul Kaya, DEVA Partisi Ekonomi ve Finans Politikaları Başkanı İbrahim Çanakçı, DEVA Partisi GMYK Üyeleri Ahmet Burçin Yereli ve Bekir Sıtkı Aslan katıldı. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği iftar yemeğinin ardından çeşitli konuşmalar gerçekleştirildi.


Açılış konuşmasını gerçekleştiren DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Av. Ertuğrul Kaya partinin çoğulcu yapısına vurgu yaptı. Kaya “Parti olarak farklılıklarımızı önemli bir zenginlik olarak görüyoruz. Omuz omuza vererek ülkemizi ayağa kaldırmak için büyük bir nimet olarak görüyoruz. Bu ülke var olduğu yerden çok daha iyi bir yeri hak ediyor. Her alanda liyakatin olduğu bir ülke olmasını umut ediyoruz” ifadelerini kullandı.


Kaya’nın ardından konuşmasını gerçekleştiren DEVA Partisi GMYK Üyesi Bekir Sıtkı Aslan partiye ilişkin önemli bir konuşma gerçekleştirdi. Aslan “DEVA hareketi kuvvetler ilkesine saygılı hukuk devleti ve tüm özgürlüklerin garanti altına alındığı, denetlenebilir, hesap verebilir, toplumun yüksek refah seviyesine ulaştığı saygın bir Türkiye ideali olan bir harekettir. Biz bu ilkeler doğrultusunda bir ülke vaat ediyoruz” sözleriyle partinin genel çizgisi hakkında açıklamalarda bulundu.


Son olarak konuşmasını gerçekleştiren isim DEVA Partisi Ekonomi ve Finans Politikaları Başkanı İbrahim Çanakçı oldu. Çanakçı “Bugün bu salonda gördüğümüz kalabalık gerçekten özlemini çokça yaşadığımız bir görüntü oldu. Geçen iki yıl içerisinde teşkilatlanma programımızı çok hızlı bir şekilde tamamladık. Türkiye’nin 81 ilinde parti temsilciliklerimizi kurarken 750’den fazla ilçede de yer almayı başardık. İşte bu güce dayanarak yapılacak ilk seçime kendi ismimizle ve kendi logomuzla gireceğiz. Türkiye ekonomi başta olmak üzere birçok alanda çok ciddi sorunlarla yüzleşiyor ve bu zor süreçten başarıyla çıkacağız” sözlerini kullandı.(Yılmaz Yapıcı)

Editör: Haber Merkezi