Gaziantep Kavaklık Rotary Kulübü, Hayad Restoran’da iki gün sürecek bir ‘Alışveriş Festivali’ gerçekleştirecek. Kulüp, festivalden elde edeceği gelirle, SMA ile mücadele eden bir çocuğun tedavisine destek olacak.

LEBRİZ KEÇECİ GÜZELBEY: AMACIMIZ FARKINDALIK YARATMAK”

Gaziantep Kavaklık Rotary Kulübü Dönem Başkanı Av. Lebriz Keçeci Güzelbey, “Kavaklık Rotary Kulübü olarak SMA hastası bir çocuğumuzun tedavisine katkıda bulunarak hayatına dokunmak istedik. SMA konusunda farkındalık yaratmak için çıktığımız bu yolda girişimci kadınlarımız için de yaptıkları işi, ürettikleri ürünü tanıtabilme ortamı oluştuğunu görmek bizi ayrıca mutlu etti. Böylelikle toplumsal iki konu hakkında farkındalık yaratmanın, gündeme getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Girişimci kadınlarımızın desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz” diye konuştu.

ETKİNLİKLER

27-28 Mayıs tarihlerindeki festivalde çeşitli etkinlikler gerçekleşecek. Festivalin ilk günü olan 27 Mayıs’ta İzellik Makeup House/makyaj atölyesi, DS Tasarım Selen İşsever/ tasarım atölyesi, GASMEK’ten cam boncuk gösterisi; ikinci gününde ise Altunay Özatay/ çocuklar için oyuncak boyama ve kum boyama atölyeleri, Dem Mum-Buket Güç/mum atölyesi, Boğazköy Restaurant - Kerem Özatay/ sushi atölyesi, GASMEK/boncuk cam gösterisi ve ebru atölyesi olacak. Festival, Sercan Budak konseri ile son bulacak.

KATILIMCI FİRMALAR

Kavaklık Rotary Kulübü, Anka Hastanesi

SPONSORLAR

Editör: Haber Merkezi