Büyük Birlik Partisi mutlu günde bir araya geldi. BBP Gaziantep Eski İl Başkanı ve mevcut Güneydoğu Bölge Müfettişi İhsan Kaya'nın kızı Hilal Kaya ile Aksaray'ın tanınmış ailelerinden Koçak ailesinden Aydın Koçak'ın oğlu Kürşad Koçak dünya evine girdi. Siyaset dünyasından önemli isimlerin yer aldığı düğünde Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici de katıldı. Destici, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Açık havada düzenlenen düğüne Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, BBP  Eski Milletvekili İsmet Gür, Adil Sani Konukoğlu ve ailesi, BBP Gaziantep İl Başkanı Metin Demirçubuk ve parti yöneticileri, Alperen ocakları Gaziantep İl Başkanı Mesut Özdemir, Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Abdulkadir Gözegir, Aksaray CHP İl Başkanı Ali Abbas Ertürk yöneticileri, Aksaray Saratlı Belediye Başkanı Zeki Türker, Aksaray Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nurettin Yapılcan, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Tekin, Tema Vakfı Aksaray İl Temsilcisi Prof. Dr. Halis Bilgil, Aksaray Çölyak Derneği Başkanı Seda Özer katıldı.

Hayatının en mutlu günü olduğunu belirten BBP Bölge Müfettişi İhsan Kaya "Bu anlamlı günümüze katılamayan çiçek ve çelenk gönderen, telefon ve ileti aracılığıyla kutlayan dostlarımıza, yurt içi ve yurt dışından düğünümüze katılarak yanımızda olan tüm dostlarımıza, akrabalarımıza ve aile efradımıza ailem adına çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi