Yaz sıcaklarının iyiden iyiye arttığı Gaziantep'te, sokak hayvanlarının su bulması da giderek zorlaşıyor. Bütün gün susuz kalan hayvanlar için sokaklara senelerdir bireysel olarak su ve mama bırakan Recep Özkendirci, anlamlı bir kampanyaya imza attı. Foto Sema'nın sahibi, 51 yıllık fotoğrafçı Recep Özkendirci, evinin önüne bir kap su ve mama koyan herkese bir poz resim hediye edecek. Kampanyaya katılmak için tek yapmanız evinizin önüne bir kap mama veya su koymak ve bunun fotoğrafını çekip Özkendirci'ye göstermek. Sonra Özkendirci, stüdyosunda profesyonel bir şekilde fotoğrafınızı çekip size basılı bir şekilde hediye edecek.

ONLAR DA CAN TAŞIYOR

Herkesi bu kampanyaya katılmaya teşvik eden Özkendirci, "Bana telefonla çektikleri bir fotoğraf göstermeleri yeterli kanıtlamak için. Ben sokak hayvanları için yaz kış yemek ve su koyuyorum gördüğüm yerlere. Beni görünce üzerime atlayacak gibi oluyor hayvanlar, susuzluktan kırılıyor özellikle yazın. Kalbim dayanmıyor onların o hallerini görünce. Böyle bir kampanya yaparak daha fazla insanın kapısının önüne su ve mama koymasını sağlamak istedim. Herkesten rica ediyorum, onlar da bir can taşıyor" dedi.

Foto Sema'nın adresi ise şöyle: İncili Pınar Mah., Şht. Mehmet Sait Elçi Sok. (1. Sok.), No:5B, Şehitkamil, Gaziantep, Türkiye (Gaski karşısı)

Editör: Haber Merkezi