Alperen Ocakları Gaziantep İl Başkanı Mesut Özdemir, bu gün Gaziantep Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ'u makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Gaziantep Emniyet Müdürlüğünün gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar konuşularak karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Ziyaret sonrası bir açıklama yayınlayan Başkan Özdemir, misafirperverliklerinden dolayı Gaziantep Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ'a teşekkür ederim şu ifadeleri kullandı;

"Cennet yurdumuzdan dün olduğu gibi bugünde kirli ve kanlı ellerini çekmeyen tek dişi kalmış canavar olan haçlı dünyası bugün de içimizdeki turuva atlarını kullanmak suretiyle Fatih Sultan Mehmet , Mustafa Kemal gençliğini yolundan saptırmak, bizleri kendi içimizde yok etmek için "Lanetlenmiş ve helak olmuş Lut kavmi olan " lgbt yi kirli bir aparat olarak kullanmak üzre kollarını sıvadığının farkındayız. Amaçları ; Türk gençliğinin ahlaki yapısını çökertmek , bulunduğu coğrafyanın , kültürel kodlarının tersine gençliğimizi tabir yerindeyse dejenere etmektir. Biz Alperenler olarak asla Gazi Şehrimizde böyle ahlaksız bir provakosyana müsade etmeyeceğimizi şehrimizin Mülkî amirleriyle paylaştık.

Şunu unutmamalıyız ki bu necip milleti savaşla,darbeyle çökertip diz çöktüremeyenler Lgbt gibi Lut kavminin aşağlık ahlaki davranışlarını sanki sözde "insan hakları kılıfı "adı altında konumlandıran hatta nemalanmaya çalışan savunan siyasetçilerinde anlaşılır bir tarafı yoktur.

Biz Alperen Gençliği olarak bu ahlaksız görüntüye, tabir yerindeyse "müslüman mahallesinde domuz yahut salyangoz satılmasına müsade etmeyeceğiz, Gazi Şehrimizin Necip insanları müsterih olsunlar.

Alperen Ocakları olarak en tehlikeli virüsten daha korkunç olan uyuşturucu ile mücadelemiz an be an devam etmekte dirsek temesında olduğumuz İl Emniyetimizle yaptığımız görüşmeler , de her şikayetimizi kıymetlendirip dikkate alan kıymetli İl Emniyet Müdürümüz Mustafa Emre BAŞBUĞ beyfendiye şükranlarımızı sunuyorum."

Editör: Haber Merkezi