Gaziantep’te düzenlenen  ve iklim değişikliğini konu alan fotoğraf sergisinden elde edilen gelirler, görme engellilere ışık oldu.

Dostlar Fotoğraf Grubu ile Gaziantep İpekyolu Fotoğraf Sanatı Derneği (GİFSAD )nin ortaklaşa düzenlediği  “Dünya Değişirken” adlı İklim değişikliğini konu alan serginin gelirleriyle alınan 4 adet WeWalk – akıllı baston ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

Gaziantep İpekyolu Fotoğraf Sanatı Derneği (GİFSAD) Yönetim Kurulu Başkanı V. Levent Ural, GİFSAD olarak sosyal sorumluluk projesi çerçevesi içerisinde bir çok çalışmaya imza attıklarını belirterek ‘’İmkanlarımız ölçüsünde bu tür projelere imza atmaya çalışıyoruz. Fotoğraf sanatına katkı sunarken, sosyal sorumluk projeleriyle de ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye çaba gösteriyoruz. Gaziantep  her anlamda gelişen ve büyüyen bir kent. Bu gelişmeye ve büyümeye fotoğraf çekerek tanıklık etmeye çalışıyoruz. Çektiğimiz her bir fotoğraf, zamanı durdurup geleceğe taşıyor’’ diye konuştu.

Türkiye’de 6. Düzenlenen  “Dünya Değişirken” konulu fotoğraf sergisin gelirleriyle satın alınan  4 adet WeWALK – akıllı baston, Gaziantep Şehitkamil Kültür Merkezi’nde düzenlen  törende, görme engelli ihtiyaç sahiplerine verildi.Törene çok sayıda davetli katıldı.

Editör: Haber Merkezi