Manavcı Hüseyin Yiğit ile konuşmamız da genel olarak fiyatların bu aralar güzel olduğunu, müşterilerin sorun çıkarmadığını dile getirdi.
Mahsüller Bu Sene Gayet Güzel İyi Durumda
"Mahsüller bu sene gayet güzel iyi durumda fiyat olarak uygun olduğunu düşünüyorum. Çok şükür İş durumlarımız da güzel gidiyor, idare ediyoruz. Sorun görmek gerekirse Millet şükür etmiyor. Ne yapılsa şükür yok. Tok olan da aç olan da şükür. Artık ne yapılsa boş gibi görünüyor. Asgari ücrete ne kadar zam gelirse yine de şikayet ederler. Ürünlere ne kadar zam gelirse de yapacak bir şey yok. Malum mazot pahalı, gübre pahalı üreticiler ne yapsın mecbur onlar da zam yapmak zorunda" diye konuştu.
Yiğit Bey Esnafların fiyatları neden uçurduğunu, denetleme yapılmadığını istek ve şikayetlerini söyledi.
Müşteriler Şuanlık Durumdan Memnun
"Müşteriler şuanlık durumdan memnun fiyatlar da biraz indirime gidildi haliyle eskisine nazaran memnun görünüyorlar. Benim şikayetim sadece şu, sayın Cumhurbaşkanımızdan, bu milleti serbest bırakmasıdır. Yani denetleme yok, stokçuluk yapıyorlar. Alış veriş de haliyle sorunlar çıkıyor. Devlet Çoban misali koyunlarını serbest bırakırsa ne olur, kurt kapar. Buna bir çare bulunması gerek. Ve bizim Türk milleti serbest kalırsa vay bizim halimize. Sorunum ve şikayetim sadece budur" diye sitemde bulundu.
Şimdi Baya Kalabalıklaştı
"On yıl önce başladım bu işe eskiye göre her şeye çok zam yapıldı. Hiç bir şey eskisi gibi olmaz zaten, eskiden bu mülteci sorunu yoktu. Şimdi baya kalabalıklaştı, büyüdü şehir. Haliyle sorunlar beraberin de geldi" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi