Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Ertuğrul Mahallesi'ne yeni bir park daha kazandırdı. Ertuğrulgazi Mahallesi'ne yapılan 18 bin m2'lik parkta çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları ve dinlenme alanları bulunuyor.

 

ŞAHİNBEY İLÇEMİZE 640 TANE PARK YAPTIK

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçeye yeni parklar kazandırmaya devam edeceklerini belirterek “Şahinbey Belediyesi olarak şuana kadar 640 park yaparak, rekor kırıp Türkiye’nin en büyük Millet Bahçesini yaptık. Gelişen ve yeni kurulan mahallelerimizde de park, yol, kaldırım ve sosyal tesis yapım çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Ertuğrul Mahallesi’de bizim yeni mahallelerimizden bir tanesi. Buraya da 18 bin metre kare büyüklüğünde yeni bir parkı kazandırmış olduk. Parkımızın içerisine çocuk oyun alanları, yürüyüş, yolları ve yeşil alanlar yaptık. Özellikle annelerimizin zaman geçirebileceği piknik alanları ve kamelyalar oluşturduk. Böylelikle yeni bir yaşam alanı daha oluşturmuş olduk. Parkımızın şimdiden Şahinbey’imize ve Ertuğrul Gazi Mahallemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

BAŞKANIMIZIN HİZMETLERİNDEN MEMNUNUZ

Ertuğrul Gazi Mahallesine yapılan parktan dolayı oldukça mutlu olan Fatma Doğan ise Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederek “Parkımız çok güzel ve içerisinde birbirinde değişik oyuncaklar bulunuyor. Çocuklarımız bu anlamda parkı çok seviyorlar. Bizlerde yürüyüş yollarını ve dinlenme alanlarını kullanıyoruz. Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun yaptığı hizmetlerden çok memnunuz kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi