“Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2021” araştırması ile ilgili bir değerlendirme yapan Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, listede yer alan 38 firmayı başarılarından dolayı tebrik ederek şehir adına yaşattıkları gurur için de teşekkür etti.
Başkan Tuncay Yıldırım, “Bu gururu bizlere yaşatan, şehrimizin ticari anlayışını, azmini ve üretkenliğini örnek kılan, ülke ekonomimize büyük katkı sağlayan tüm iş insanlarımızı ve ekip arkadaşlarını yürekten tebrik ediyorum.” Diyerek şunları kaydetti:
“Küresel ekonominin tedarik sıkıntıları, emtia fiyatlarındaki dalgalanmalar, küresel enerji krizi, Rusya-Ukrayna savaşı, Euro bölgesi ve para biriminde yaşanan zayıflama ile mücadele ettiği bir süreç yaşıyoruz. Firmalarımızın bu mevcut duruma rağmen gösterdikleri başarı takdire şayan… Bu performans bize gösteriyor ki; iş dünyamız, böylesi zorlu bir süreçte de üretme, istihdam yaratma gayretinde. Gösterilen gayretin güzel sonuçlar doğurması ve ülke ekonomisine katkı sunabilmesi için serbest piyasa ekonomisinin işlemesi ve öngörülebilirlik. Ekonomik öngörülebilirliğin yükselmesi daha çok yatırım, daha çok istihdam ve İSO 500 listesinde yer alabilecek güçte firmalarımızın çoğalması demektir. Gaziantep Ticaret Odası olarak sunduğumuz hizmetlerle firmalarımızın rekabet güçlerini artırmak gayretindeyiz. Hayata geçirdiğimiz projeler ve ticari hayatta yaşanan sorunlara ürettiğimiz çözümlerle güçlü bir biçimde iş insanlarımızın yanında olmaya, hızla gelişen ve değişen dünyaya uyumlarını kolaylaştırmaya çalışıyoruz.”

Editör: Haber Merkezi