Medical Point Gaziantep Hastanesi’nde gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hayrullah Kubba, kuruluştan günümüze değin kaliteli sağlık hizmeti sunma gayretlerinden, tıbbi teknolojiyi halkla buluşturmaktan, güvenilir ve öncü hastane olmaktan asla taviz vermediklerini belirtti.
Medical Point Gaziantep Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hayrullah Kubba, spora, doğaya, sanata, çocuklara, gençlere, yaşlılara, engellilere her daim destek olduklarını kaydederek, 27 yılda 10 milyonun üzerinde insana şifa olmaktan gurur ve mutluluk duyduklarını sözlerine ekledi. Kubba, Gaziantep, İzmir, Batman, şehirlerinde toplumun yaşam kalitesini yükseltmek, tıbbın ve bilimin gelişimine katkı sağlamak için çalışmaktan bir gün bile vazgeçmediklerine dikkat çekti. Çalışma ve gayretlerin neticesinde; 27 yıllık tecrübenin, başarının ve tıbbi kalitenin sembolü olan Medical Point Hastaneler Grubu’nu açıklamaktan onur ve mutluluk duyduklarını sözlerine ekledi.

‘’Tıbbi Birimlerimizle Öncüyüz ve Kaldığımız Yerden Devam Ediyoruz’’
Çeyrek asırdan uzun süredir sağlık sektöründe büyük başarılara imza atan Sentez Sağlık Hizmetleri’nin yeni markası Medical Point’le olarak yola devam edeceklerini gururla açıklayan Kubba, ‘’Üç hastanemizin paylarının satın alınması ile Medical Park hastaneler grubu ile olan birlikteliğimizi sonlandırıyor, Medical Point Hastaneler Grubu olarak yolumuza devam ediyoruz.
Bu değişimin, kaliteli sağlık hizmeti sunma anlamında; öncelikle Gaziantep’imiz başta olmak üzere, Batman, İzmir hastanelerimiz ile birlikte Türkiye için sağlıkta yeni bir adım olmasını temenni eder, hayırlara vesile olmasını dilerim.
Hastalarımız açısından hiçbir farklılığın oluşmayacağı bu dönüşümde, hizmet kalitemiz gelişerek artacak, önceki veri ve tıbbi bilgileriniz korunacak, hekimlerimiz ve kadromuz aynı şekilde devam edecektir.
Sağlık sektöründe büyük başarılara imza attık. Dünyadaki değişimin farkındayız. Son teknoloji ile çağdaş tanı ve tedavi yöntemlerini hızlı, güvenilir bir şekilde uyguluyoruz. Sentez Sağlık Hizmetleri A.Ş.’nin pozitif yöndeki bu dönüşümü ile yeni yatırımlara ve teknolojik gelişmelere ağırlık vereceğini de ayrıca belirtmek isterim.
2008 yılından bu yana Gaziantep’imizde hizmet veren hastanemiz; yıllar içinde birçok başarılı tıbbi uygulamaya imza attı. Gaziantep halkına en iyi hizmeti vermek için bir gün bile durmadı. 7/24 hizmet veren ve minimal kapalı cerrahileri gerçekleştiren kalp merkezi, kemik iliği ve kök hücre merkezi, aktif biçimde hizmet veren Onkoloji Ünitesi, yine 7/24 hizmet veren inme merkezi ve Gamma Knife, TrueBeam, Pet CT gibi teknolojik tıbbi cihazlar ile de göz doldurmaktadır. Ayrıca; TÜSKA tarafından akredite edilen Türkiye'nin ikinci hastanesi, laboratuvarı 58 parametre ile TURKAK tarafından akredite edilen Türkiye'nin tek hastanesiyiz. Çevre, bilgi güvenliği, kalite, müşteri memnuniyeti ve enerji alanında beş dalda alınan ISO belgeleri ile hem insana hem doğaya hizmet eden hastanemiz Gaziantep halkı için kaliteli sağlık hizmeti vermeye devam edecektir.’’ dedi.
‘’27 Yıldır Halkımız için Gece Gündüz Demeden Aralıksız Çalışıyoruz.’’

Medical Point’in global çapta tanınır ve güvenilir bir sağlık kuruluşu olması yönünde hızla ilerlediklerinin mesajını veren Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hayrullah Kubba; Mutlak misafir memnuniyeti ile çalışan memnuniyetini birleştirerek değer katan sağlık hizmeti vermeyi amaçladıklarının altını çizdi.
Kubba yaptığı konuşmada: Çeyrek asırlık sağlık sektöründe Türkiye'nin birçok noktasında halkımıza hizmet verdik. Dünyadaki değişimin farkındayız. Son teknoloji ile çağdaş tanı ve tedavi yöntemlerini hızlı, güvenilir bir şekilde uyguluyoruz. Sağlık ve sağlık turizmi kavramlarına yeni bir pencere açıyor, geleceğe umutla bakıyoruz. Hastalarımıza ve yakınlarına şifa dağıtmaya devam devam ediyoruz. Medical Point Hastaneler Grubu olarak, sağlık sektöründe yakaladığımız bu ivmenin daha da artacağına yürekten inanıyor, bizimle bu yola çıkan, emek veren tüm hekimlerimize, çalışanlarımıza, misafirlerimize, halkımıza ve önemlisi de siz değerli basın mensuplarımıza teşekkür ediyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi