MEB Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Nazan Şener’i ve İlbank Genel Müdürü Yusuf Büyük’ü ziyaret eden Vali Gül ve Şahin,  Gaziantep’e yönelik projeleri Ankara’da masaya yatırdı.
Türkiye’nin en büyük şehirlerinden olan Gaziantep’te projeler devam ediyor. Ankara ’da alınan desteklerle projeler daha da güçlenirken, kentin geleceğini yakından ilgilendiren projelerle ilgili temaslar da devam ediyor.

İLK DURAKLARI MEB OLDU
Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ziyaretlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Şahin, ‘’MEB Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Nazan Şener’i ziyaret ettik. Meslek liselerinin fırınlarında öğrenciler tarafından üretilecek Gazi Ekmek projemizi ve meslek liselerinin niteliğini artırılmasına yönelik işbirliklerini konuştuk.’’

PROJELER MASAYA YATIRILDI
Heyetin ikinci adresi ise İlbank Genel Müdürlüğü oldu. Vali Gül ve Şahin, İlbank Genel Müdürü Yusuf Büyük ile bir araya geldi. Görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulunan GBB Başkanı Şahin, ‘’İlbank Genel Müdürü Yusuf Büyük’ü ziyaret ettik. İller Bankası’nın bilgi birikimi ve deneyimi   son derece önemli.  Biz de Gazi şehrimizdeki yeni ve devam eden projeler hakkında verimli bir toplantı yaptık’’ ifadelerini dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi