Naksan Davasında flaş haberler birbirini takip ediyor, Emre Nakıboğlu, Cihan Dağcı ve Murat Zar'ın tahliye edilmelerinin ardından, Osman Nakıboğlu'nun kızlarına devrettiği Akkoza Mensucat ile ilgili de karar alındı.

Naksan davasında, ilk görülen davada yerel mahkeme firari sanık Osman Nakıboğlu'nun davasını ayırırken, Osman Nakıboğlu'nun hisselerine ise dosya ayrıldığı için el konulmamıştı. www.gazianteppusula.com konunun detaylarına ulaştı...

Yargıtay, yaptığı incelemede Osman Nakıboğlu'nun mallarına da el konulmasına karar verirken, firari Nakıboğlu'nun kızlarına devrettiği Akkoza Mensucat ile ilgili de önemli bir karar verdi.

Yargıtay, Akkoza Mensucat'a da el konulmasını istedi. Yargıtay'ın kararının ardından, yerel mahkemede yeniden başlanan davada, Akkoza İplik'e el konulmasına durumu da görüşüldü. Osman Nakıboğlu'nun kızları Nazenin Emrullah ve Nur Nakıboğlu, bu nedenle duruşmaya 5'er adet vekilleri ile birlikte katıldılar. Osman Nakıboğlu'nun her iki kızının da  Gaziantep'ten 1, İstanbul'dan 4 olmak üzere toplam 5 vekille savunma yapmaları dikkat çekti

Duruşmada, 2015 yılında gerçekleşen Akkoza Mensucat'ın Osman Nakıboğlu'ndan kızları Nazenin ve Nur'a hisse devrinin anlaşmalı olup olmadığının araştırılması için bilirkişi raporu alınması kararlaştırıldı. 

Editör: Haber Merkezi