Spor Şehri Gaziantep” diye dile getiren Başkan Şahin, şunları söyledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Türkiye’nin yarınları olan gençlerimiz için geleceği hazırlamak adına gururla hizmete devam ediyoruz. Gençlerimizin iyi yetişmesi için spor yatırımlarına önem veriyoruz. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak spora yatırım yapmaya ve destek olmaya devam ediyoruz. Gençler ülkemizi geleceğe taşısın diye amatöre ve altyapıya önem veriyoruz. Son yıllarda “SPOR ŞEHRİ GAZİANTEP” sloganıyla onlarca tesis yaptık” diye vurguladı.

Şahin, “Bu anlamda sporun şehrimizde en önemli paydaşı olan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Sürekli iş birliği içerisindeyiz. ASKF’ nin Tecrübeli Başkanı Sn. Abdulkadir Gözegir ile sürekli istişare ederek iş birliğimizi spor adına devam ettiriyoruz” diye belirtti.

100 Kulübe toplam 1.000.000 TL

Başkan Şahin, “Amatör Spor kulüplerimize yeni sezon öncesi destek olmak adına her yıl yapmış olduğumuz desteklere bu senede yenisi ile devam ediyoruz. 100 Kulübe toplam 1.000.000 TL yardım ederek onların sezon öncesi ihtiyaçlarını karşılamak adına destek veriyoruz. Bu ve buna benzer desteklerimize devam edeceğiz. Gaziantep Amatör Spor camiasına hayırlı olsun” diye konuştu.

Başkan Gözeyir, Başkan Fatma Şahin’in yardımına karşılık şu açıklamalarda bulundu.

Askf Başkanı Abdulkadir Gözegir, Her anlamda her daim yanımızda olan, taleplerimizi karşılamak adına destek veren Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Fatma Şahin’e çok teşekkür ederim. Gerek maddi olarak, ihtiyaç duyduğumuzda malzeme ve en önemlisi şehrimizin en önemli ihtiyacı olan tesisleşme konusunda vermiş olduğu gayret ve destekleri görüyoruz. Kısa zaman içerisinde yeni tesis projelerini de spor camiası ile paylaşacak olması gençlere, amatöre ve spora verdiği önemi zaten göstermektedir. Kendisine ve ekibine emekleri için sonsuz teşekkürler” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi