Alperen Ocakları Gaziantep İl Başkanı Mesut Özdemir, Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkan Yardımcısı Orhan Kızılaslan’ı makamında ziyaret etti.


Yapılan ziyarette Başkan Mesut Özdemir Gaziantep'in Karkamış ilçesine atılan roketler hakkında konuştu, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bekasına yönelik emperyal saldırılar dün olduğu gibi bugünde artan bir oranla devam ediyor. Suriye'nin Münbiç bölgesinden Gaziantep'in Karkamış ilçesine atılan roketler yine aynı günlerde kutsalımıza yani bayrağımıza yapılan saldırılar emperyal güçlerin bölgede kalıcı barışa engel olmak istediklerinin apaçık göstergesidir. Ülkemiz başta TSK ve tüm unsurlarıyla bölgemizi ateş çemberine dönüştürmek isteyen emperyal saldırılara ve kışkırtmalara asla geçit vermemelidir ve vermeyecektir.”


“Roketli saldırılar hiçbir şekilde siyasi bir mesele yapılmayacak”
Türk Bayrağı’nın yakılması ile ilgili görüşlerini belirten Özdemir, “Roketli saldırılar hiçbir şekilde siyasi bir mesele yapılmayacak kadar mühim gelişmelerdir ve beka sorunudur. Bölgede kalıcı barış için atılan adımlardan hemen sonra barışı baltalamak için TSK ve ÖSO güçleri maalesef; çok uzaklardan gelip bölgeyi ateş çemberine çeviren kirli ve kanlı eller tarafından Bayrağımızın yakılmasıyla sonuçlanan kirli bir tuzağa çekilmek istenmektedir. Türk'ün binlerce yıllık" Devlet aklı" asla bu kirli plana geçit vermeyecektir. Gaziantep Alperen Ocakları olarak dün olduğu gibi bugün ve yarında Milli ve beka meselelerinde kayıtsız ve şartsız Devletimizin ve necip Milletimizin yanındayız. Biz bu meseleye siyaset üstü bir mesele olarak yaklaşıyoruz tüm kamuoyunun da böyle bilmesini istiyoruz” ifadelerinde bulundu.
Ziyaret sonunda Başkan Kızılaslan nazik ziyaretlerinden dolayı Alperen Ocakları Gaziantep İl Başkanı Mesut Özdemir’e teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi