Gaziantep Valisi Davut Gül, Nizip Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı ve GAP Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Mehmet Tuncay Bayraktar ile birlikte Nizip Ticaret Odası’nın (NTO) üçüncü katında hizmet verecek olan Nizip Gümrük Müdürlüğü’nün idari binasında ve gümrük sahasında incelemelerde bulundu.

NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Nizip Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı ve Nizip Gümrük Müdürü Murat Avcu tarafından karşılanan Gaziantep Valisi Davut Gül yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Nizip Gümrük Müdürlüğü’nün kurulmasından bugüne emeği geçen herkese teşekkür eden Gaziantep Valisi Davut Gül, Nizip Gümrük Müdürlüğü’nün çalışmalarının tamamlandığını gözlemledik. Bugün itibari ile ilk tescil işlemi de yapılmış oldu. Nizip Gümrük Müdürlüğü ilçemizin ve ülkemizin ekonomisinin büyümesine katkı sağlayacaktır. Bölgemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum .” ifadelerini kullandı.

Gerçekleşen ziyarete GAP Gümrük ve Dış Ticaret Bölgesi Şube Müdür Vekili Mahmut Kurtgöz, NTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Polat ve NTO yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Editör: Haber Merkezi