Fatma Şahin, kızı Merve'yi evlendirmenin mutluğunu yaşıyor. 2 ay önce nişanlanan Merve ile Cihan'ın İstanbul'da gerçekleşen nikahı siyaset ve iş dünyasını biraya getirirken, Gaziantep nikah nedeniyle adeta İstanbul'a aktı.

Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile İzzet Şahin'i kızı Merve ile Songül ile Şemsettin Oklap çiftinin oğlu Cihan, düzenlenen nikah ile hayatlarını birleştirdi. Nikah nedeniyle Gaziantep adeta İstanbul'a aktı. Nikah törenine Türkiye ve Gaziantep siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Genç çiftin nikah şahitliklerini, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Diyanet İşleri Eski Başkanı Mehmet Görmez, Eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Valisi Davut Gül, Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu, Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci yaptılar.

Editör: Haber Merkezi