Ziyarette,  Zafer Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Pamuk, İl Sekreteri Erhan Sucu, Basın Yayın ve Parti Sözcüsü Gizem Büşra Bilgiç, Tanıtım ve Halk ilişkiler Cuma Toprak, Gençlik Politikaları Ahmet Aslan, Ekonomi ve Türk Dünyası Erman Epçem Gazetemize ziyaret gerçekleştirerek partisi ve gelecek planlamalar hakkında konuştu.  

Zafer Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Pamuk, ülke yönetiminin bu olmadığını yapılan her işin sonu ülkeyi daha da zarara uğrattığını ifadelerini kullandı.

Başkan Mehmet Pamuk, “Kapitalizme çalışıyorlar, para aşağı iniyor. Halk para kazanamıyor. Öyle bir soyuluyor ki bunun sonu yok. Yaptıkları her işin kökü zarardır. Bu bakanla nasıl düzelecek bu ekonomi? Ekonomide mülteci konusu gibi zararda diyerek şunları ekledi; “Hafifletmemiz lazım ayağımızda ki ağırlıkları atmamız lazım. Her attığımız zarar” dedi.

Başkan Mehmet Pamuk, “ Vekillerimiz kendi çıkar ve dertlerinde körler, sağırlar, birbirini ağırlar bu şekilde bu ülke gider mi? Derdimizi bile anlatmakta zorlanıyoruz diye belirterek şunu ekledi; “Zafer Partisinin Gaziantep teşkilatında resmi kayıtlara göre üye kaydı bin 9 ilçeden 4’ü teşkilatlanmadan hızlı gidiyoruz. Korkudan üye alamıyorlar. Bugün biz, bu işin ucundan tutmazsak yarınımız daha kötü olacak” ifadelerini öne sürdü.

Sohbetin ardından Zafer Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Pamuk Doğuş Gazetesine bir duvar saati hediye etti. Hediyeyi alan Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkan Yardımcısı Orhan Kızılaslan ve Çağdaş Gazeteciler Derneği Başkanı, Doğuş Gazetesi Genel Yayın Müdürü Aslı Emektar ve Basın Danışmanı Cuma Tuncer,  Başkan Pamuk ve diğer üyelere çok teşekkür ettiklerini, müteşekkir olduklarını ifade ettiler.

Başkan Kızılaslan ve Başkan Aslı Emektar, Zafer Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Pamuk ve diğer üyelere ziyaret için teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi