AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz tarafından başlatılan ‘Şehitkamil’de Gönül Buluşmaları’ programı, periyodik olarak farklı bölgelerde sürdürülüyor. Vatandaşın derdini yerinde dinlemek ve anında çözüm üretmek adına gerçekleştirilen programlar, yoğun ilgi görüyor.

Son olarak Çıksorut bölgesinde düzenlenen programa; AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti Gaziantep Milletvekili Sait Kirazoğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Toprak, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, AK Parti Şehitkamil Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Durmuş, muhtarlar, sandık kurulu üyeleri, mahalle temsilcileri ve vatandaşlar katıldılar.

ÖNEMLİ BİR BİLGİ VERMEK İSTİYORUM
Programda konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Sait Kirazoğlu, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında dimdik duran sizlere Cumhurbaşkanımızın selamını getirdim. Hepiniz; var olun, sağ olun. Bugün sizleri dinlemek için geldik. Önemli bir bilgi vermek istiyorum. İnşaat çalışmaları yarıda kalan Şehir Hastanesi inşaatı, Cuma günü kaldığı yerden devam edecek. İnşallah en kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacak. Mahallelerinizde olan sorunlarınızı gidermek, istek ve taleplerinizi yerine getirmek için huzurlarınızdayız. Az önce Başkanlarımız çok güzel bahsettiler, mahallelerimizde alt yapıyla ilgili ulaşımla ilgili hiçbir sorun kalmadı. Her türlü problemi çözmüş, bugün daha ileriye bakan, daha iyisini isteyen bir ülke var. Bütün çalışmaların arkasında bir emek var, çalışma var, gayret var, AK Parti hükümeti var, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan var, yerelde Belediyelerimiz var, AK Parti Şehitkamil İlçe Teşkilatımız var. Bugün Gaziantep Büyükşehir Belediyemiz, Şehitkamil Belediyemiz, Şahinbey Belediyemiz, Türkiye’de örnek gösteriliyor. AK Parti Gaziantep Teşkilatları örnek gösteriliyor. Bizler, Milletvekilleri olarak Ankara’da bundan gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ HAREKETİ, BİR MİLLET HAREKETİDİR
Programda konuşan AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Konuşmasında aile vurgusu yapan Başkan Yılmaz, şu ifadeleri kaydetti:

“AK Parti Şehitkamil Teşkilatı olarak bölge bölge, 2023 seçimleri kapsamında toplantılar yapıyoruz. Ve bu kapsamda bugün Çıksorut bölgesinin bu büyük salonunda burada bir araya geldik. Öncelikle rahatınızdan vazgeçip, bu saatte evlerinizde oturmak varken bir davayı dert edinip buraya geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. AK Parti hareketi, bir millet hareketidir. AK Parti hareketi, bir dava hareketidir. AK Parti hareketi, bir hizmet hareketidir. 2001 yılında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti hareketi millete hizmet için bir yola çıktı. Milletimizin desteğiyle 3 Kasım 2002’de iktidar oldu. AK Parti iktidar olduğunda memurun maaşını bile ödeyemeyen bir ülke vardı. AK Parti iktidar olduğunda anneler ve babalar, evlatlarının hastane parasını ödeyemediği için hastanelerde rehin tutuluyordu. AK Parti iktidar olduğunda depremzedelere gelen yardımlarla memurların maaşları ödeniyordu. Böyle bir ortamda Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider, bir yiğit çıktı geldi. Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşları, böyle bir Türkiye’yi alıp 80 yıldan daha fazlasını 20 yılda yapan bir ülke konumuna getirdi. Evet, 20 yılda çok badireler atlattık, çok sıkıntılar çektik, çok problemler yaşadık. AK Parti’nin ve Recep Tayyip Erdoğan’ın başına gelmeyen kalmadı. En son, 15 Temmuz hain darbe girişimini yaşadık. Bu süreçlerin hepsini, Allah’ın izniyle milletimizin duası ve desteğiyle atlattık. Bütün dünya önemli bir imtihandan geçti. Pandemi; sosyal hayatımızı, ekonomimizi, sağlığımızı ciddi manada etkiledi. Bundan en çok, dar gelirli kesimler etkilendi. Allah’ın izniyle bu süreçlerinden üstesinden geliyoruz. Ama nasıl geliyoruz. Birlik ve beraberlikle geliyoruz. Liderimize sahip çıkarak geliyoruz. Nasıl ki Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşları, yine yaşanan bu sıkıntılı süreçlerden çıkarabilecek güce, kudrete ve iradeye sahiptir. Bundan emin olun. Bizler müsterihiz, sizler de müsterih olun. Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti hareketinin mensupları, asla ve asla kendilerine güvenenlerin yani sizlerin başlarını öne eğdirecek, mahcup edecek hiçbir hareket yapmamıştır ve yapmayacaktır. Bu böyle bilinsin. Bizim, gurur duyulacak bir liderimiz var.”

EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ; BİRLİĞİMİZ, BERABERLİĞİMİZ VE DUALARIDIR
Programda konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şu açıklamayı yaptı:

“Vatandaşlarımızın istekleri, sıkıntıları bizim için çok önemli. Her fırsatta gerçekleştirdiğimiz esnaf ve aile ziyaretleriyle halkımızın yanındayız. Vatandaşlarımız, bize çok büyük bir ilgi ve sevgi gösteriyor. Bu durum bizi ziyadesiyle memnun ve mutlu ediyor. Allah, kendilerinden razı olsun. Gayemiz, Gaziantep’imizi, Şehitkamil’imizi Türkiye’nin yaşanabilir şehirleri arasında en üst sıralara taşımak. Gaziantep’imize çağın gerektirdiği yatırımlarımızı sırasıyla kazandırıyoruz. Bunu da halkımızla birlikte yapıyoruz. Bizler bu yola çıkarken vatandaşımıza güvendik ve bağımızı hiçbir zaman kopartmama sözü verdik. Çok şükür bu sözümüzü de tutuyoruz ve her geçen gün hemşehrilerimizle çok daha güçlü bir gönül bağları kuruyoruz. Günün büyük bölümünü vatandaşımızın sorunlarını dinlemek ve sorunların çözümü için ayırıyoruz. Vatandaşımızla en hızlı çözüm yollarını yine beraber istişare ederek arıyor ve çözüme kavuşturuyoruz. Dezavantajlı kişiler başta olmak üzere ilçe sınırlarımız içerisinde ikamet eden her vatandaşımızı mutlu etmek için çaba gösteriyoruz. Bizim en büyük gücümüz; birliğimiz, beraberliğimiz ve aldığımız hayır dualarıdır. Milletimizden aldığımız güçle en iyi şekilde hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Tevazu, samimiyet ve gayretle gönüller kazanarak milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Tek derdimiz; millet ve milletimize hizmet etmek. Rabbim, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.”

Programda konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Toprak, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaları anlattı.

Editör: Haber Merkezi