Pazar günü bir akraba düğüne davetli olan Şıh Mehmet Göksu Ç. köyden gece döndüler. Aynı katta kendi evlerinde ziynet eşyalarını ve para cüzdanını gardolabın içerisindeki sandığa bıraktılar.

Hırsızlık yaşandığı gün üst katta bulunan kaynanasına yardıma giden Göksu Ç. , sohbet esnasında bir kapı gıcırtısı duyduklarında ev sahibi Abidin Ç’nin geldiğini sandılar. İki gün sonra paraya ihtiyaç duyduklarında sandıkta bulunan cüzdanı yerinde bulamayınca; kutuda bulunan altınlarda kaybolunca üst katta bulunan ailesine haber verdi. Kısa sürede etrafı didik didik arandıktan sonra polise haber edildi.

“Zile basıp adres soruyorlar”

Olay yeri inceleme parmak izi alarak etrafta bulunan güvenlik kamerası olup olmadığına bakıldı. Komşuların olay günü yüzü çarşaflı sokakta 3 tane kadının rast gele kapı zillerini çalarak adres sorduklarını bu şekilde hırsızlık yaptıklarını söylediler.

“Her şeyi çalmış altın yüzüğü bırakmış”

Ev sahibi Abidin Ç.  " Çocuklarım yeni evlendiler düğünde 70 gram altın taktım, yatırım yapın diye vermiştim.  Oğlum haftalık ile çalışmakta bende bir emekli parası ile geçiniyoruz. Sokakta gezen şüpheli kişileri gördüğünüzde polise haber edin bugün bize yarın size zarar vermesinler diyerek ekledi; “Oğlumun gelinimin canı sağ olsun altınları alan hırsız neden bir tek yüzük kutuda bırakmış anlam veremedim acaba yüzük içerisinde isim yazıyor ipucu bırakmamak için almamış olabilirler mi? diye hayretini gizlemedi.

Editör: Haber Merkezi