Gaziantep Kent Konseyi Başkanı Dr. Samet Bayrak, Genel Sekreter Arb. Av. Aybüken Yıldırım, Kadın Meclisi Başkanı Ayşe Teymur ve Kadın Meclisi üyeleri, Niğde Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mutlu Başaran Öztürk ile yönetimi; Niğde istikametinde buluşma öncesi Niğde Valisi Mustafa Koç'u ziyaret etti. Etkinlik kapsamında düzenlenen programa Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ile eşi Duygu Özdemir'de katılım sağladı.


NDI ve TBB ortaklığında gerçekleşen program kapsamında değerlendirmelerde bulunan Gaziantep Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ayşe Teymur, “NDI ve TBB ortaklığında gerçekleşen genç kadınların siyasete atılması noktasında ‘Biz de Varız’ mentör menti programı çerçevesinde alınan hibe desteği ile Niğde ilinde ‘Kentinde İmkân Sende Güç Var’ sloganı ile Gaziantep Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak yola çıktık. Kent Konseyleri iller arası kadın dayanışmasına bir model oluşturabilecek ‘Güçlü Bir Kent İçin Kadınlar El Ele Niğde Kadın Buluşması’ panelinde Niğde’li siyasetçiler, STK temsilcileri ve Niğde halkı kadınları ile bir araya geldik” ifadelerini kullandı.


Protokol ziyaretleri ile başlayan program panel ile devam ederken Gaziantep Kent Konseyi Başkanı Dr. Samet Bayrak, “Protokol ziyaretleri ile başlayan program, panel ile devam etti. Bizleri çok güzel şekilde misafir eden Niğde valimiz Sayın Mustafa KOÇ ve eşine, Niğde Belediye Başkanı Sayın Emrah ÖZDEMİR ve eşine, Niğde Kent Konsey Başkanı Prof. Dr. Mutlu Başaran ÖZTÜRK ve eşine ve tüm ekibine teşekkürlerimizi sunarız ayrıca programın mimarlığını yapan Kadın Meclis Başkanımız Ayşe Teymur’a ve Şeyma SONKUR’a teşekkür eder, Şeyma kızımıza ilerleyeceği yolda başarılar diler göstermiş olduğu özverili ve başarılı çalışmasından dolayı kutlarız” cümlelerine yer vererek etkinlik hakkında açıklamalarda bulundu. 

Editör: Haber Merkezi