Gaziantep’te yaşayan 85 yaşındaki Keteyün Yüksel Kesen rahim kaynaklı kitle sebebiyle birçok sağlık kurumuna başvurarak hastalığına çare aradı. İleri yaşı ve yaşa bağlı eşlik eden hastalıklarının fazla olması sebebiyle sağlık kuruluşları, hastanın ameliyatını riskli bularak gerçekleştirmedi. Son olarak Medical Point Gaziantep Hastanesi Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Kliniği’ne başvuran Keteyün Yüksel, Prof. Dr. Mehmet Mutlu Meydanlı tarafından detaylı biçimde muayene edildi. Tahlil ve tetkikleri gerçekleştirilen hastanın rahminde 25 santimetre olan bir kitle tespit edildi.

Ameliyatı Başarılı Geçti

Bir süre yatan hasta servisine yatışı yapılarak ameliyata hazırlanması sağlanan Keteyün Yüksel Kesen’in ameliyatı profesyonel biçimde planlandı ve başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Mutlu Meydanlı yaptığı açıklamada: ‘’ Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi, 85 Yaşındaki Keteyün Yüksel Hanım’da olduğu gibi ileri yaş hastalarda engel teşkil etmemektedir. Donanımlı merkezlerde, uzman ve güvenli ellerde ileri yaş jinekolojik onkoloji hastaları sağlığına kavuşmaktadır. Hastamızın rahminde yer alan 25 santimetrelik kitle başarılı bir şekilde çıkarıldı ve hastamız bugün de sağlıklı bir şekilde evine gidecek. Bundan sonraki süreçlerde hastamızın takiplerini titiz bir şekilde gerçekleştireceğiz.’’ dedi.

Keteyün Yüksel Kesen ise Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Mutlu Meydanlı’ya ekibine ve Medical Point Gaziantep Hastanesi yönetimine teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi