Polis Haberleri Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Altunova'nın düğün töreni 25 Eylül Pazar akşamı Alyans Plaza Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Mutlulukları gözlerinden okunan çiftin düğün töreni yemek sonrası, tebriklerin kabulü ile devam etti. Alyans Plaza Düğün Salonunda düzenlenen düğün töreni muhteşem bir organizasyon ile gerçekleşti. 600 kişilik salon tıklım tıklım dolarken çok sayıda misafir ve aile yakınları katılım sağladı. Düğüne katılan davetliler gelin ile damadın birbirlerine çok yakıştığını belirterek, “Ömür boyu mutlu olsunlar, bir yastıkta kocasınlar” temennisinde bulundu.

Aile yakınları ve konukların yanı sıra düğüne, Polis Haberleri Gazetesi Genel Müdürü Mehmet Çöplü, Türkiye Temsilcisi Mustafa Kaymaz, İstanbul Bölge Müdürü Elif Satı Kalaycıoğlu, Adana Bölge Müdürü Emin Karagöz, Mardin Bölge Müdürü Mehmet Polat, Malatya Bölge Müdürü İhtilal Hüsne Yaşar, her iki ailenin akrabaları, misafirlerinin yanı sıra çiftin arkadaşları katıldı.

Çiftler oynadıkları Harmandalı zeybeği ile geceye renk kattı. Gece boyunca davetliler ile birlikte eğlenen genç çift, gecenin finalinde arkadaşları ile bu anlarını ölümsüzleştirdi.

Editör: Haber Merkezi