Gaziantep Üniversitesi Kızılay Atatürk Kan Merkezi Müdürlüğü, Şahinbey Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Koordinesinde kutlama yapıldı. Kutlamada, davul zurna eşliğinde yaşlılar halay çektiler, saz eşliğinde türküler söylediler ve ilerleyen dakikalarda öğlen yemeği yenildi.


Ardından Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Berk, Aile ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürü Mustafa Yıldırım, Engelsiz Yaşam Müdürü Özcan Kaymaz , Şahinbey Halk Eğitim Merkezi Müdürü Memduh Cihan Başkan Yardımcıları Sibel Güner, Veysel Ciniviz, Huzurevi Müdürü Ahmet Toprak, Kızılay Başkanı Mustafa Bozgeyik beraberindeki davetliler yaşlıları tek tek gezip hal hatır sordular. Daha sonra hep beraber, yaşlılar günü pastası kesilip ikram edildi. Gaziantep Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri ve Halk Eğitim Merkezi Usta Öğretici hocalarından, el emeği göz nuru ürünlerini inceleyip gezdiler.

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü anısına pasta kesilirken Vali Gül, huzur evi sakinlerine sağlık ve huzur dolu bir ömür temennisinde bulundu.

Vali Gül, "Geçmiş ile geleceğimiz arasında köprü vazifesi gören koca çınarlarımızın günü kutlu olsun."

Program sonuna doğru Vali Gül ve Kurum Müdürleri toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

Editör: Haber Merkezi