Başkan Özdemir, Başkan Kızılaslan’ı makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyarette Başkan Mesut Özdemir şunları aktardı; Alperen'ler Gençlik Kurultayı'nda buluşuyor. Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Merkezimiz tarafından 13 Kasım Pazar günü Ankara Spor Salonunda düzenlenecek olan, sürpriz gösteriler ve değerli sanatçılarımızın konuk olacağı “Gençlik Kurultayımıza tüm teşkilatlarımız ve halkımız davetlidir” diye belirtti.

Özdemir, “Müslüman, bir savaşçı olarak doğar, isim alır, yaşar ve ölür. Türk-İslam kültür ve medeniyetindeki Alp-Erenler bu ruhun tarihimizdeki ifadesidir” dedi.

Genel Merkezimiz tarafından geleneksel olarak 2. düzenlenecek olan Gençlik Kurultayı'mıza katılım hazırlıklarımız için Teşkilatımız’da görev alan Başkanlarımızı görevlendirdik diyen Özdemir, şunu ekledi; “Geçtiğimiz sene Gaziantep Alperen Ocakları olarak ciddi katılım sağlamıştık. Bu Gençlik şölenimize de yapacağımız çalışmalar ile yüksek katılım sağlamayı planlıyoruz.” İfadesini kullandı.

Ziyaret sonunda Başkan Kızılaslan nazik ziyaretlerinden dolayı Alperen Ocakları Gaziantep İl Başkanı Mesut Özdemir’e teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi