İlçe Başkanı Ahmet Anar ve yönetim kurulunun düzenlemiş olduğu kadın kolları görevlendirme istişare toplantısı Kuranı Kerim'in okunması ile başladı. Gaziantep MHP İl Başkanı Cahit Çıkmaz, ikinci Başkan Elif Aslı Ercihan, Şehitkâmil ilçe başkanı Av. Akın Kınacılar, Şahinbey ilçe başkanı İlker Kızıklı ayrıca eski ve yeni yöneticiler katıldı. Nurdağı ilçe kadın kolları başkanlığına Sevim Eroğlu görevlendirildi.

Muhteşem katılımcılara bir konuşma yapan kadın kolları başkanı Sevim Eroğlu, "Nurdağı milliyetçi bir ailenin evladı olarak yıllarca bu partiye gönül verdim her alanda Kadının gücünün önemli olduğunu 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ‘Aday Tek Karar Net’ heyecanı ile seçimlere hazırız Nurdağı’nda kadın kolları olarak sahada olacağız Rabbim bizi utandırmasın inşallah” dedi.

İl Başkanı Cahit Çıkmaz toplantıya katılan tüm davetlilere teşekkür ederek şunları ifade etti;  "2023 de giden yolda kadınlarımızla daha da güçlüyüz Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin ifadesi Aday tek, Kararımız Nettir…” diyerek şunları söyledi;

“Gazi şehrimizde tüm ilçelerimizde Annelerimiz, ablalarımız ve değerli kadın kollarımız la daha güçlüyüz hepimize ayrı ayrı teşekkür ederim Nurdağı bir kez daha bizleri coşkuyla karşıladılar bağırlarına bastılar yaklaşık 750 kişiye yöresel yemek ikramı yapıldı. İlçe Başkanımız Ahmet Anar ve yönetimini bir kez daha kutluyorum” ifadelerinden bulundu.

Doğuş Gazetesi ailesi olarak MHP Kadın Kolları Başkanına başarılar diler.

Editör: Haber Merkezi