‘KİMSESİZ BEBEK DENİLDİĞİNİ ÖĞRENDİM’

Büyük kızı Meryem Çiğdem’in ölümünü şüpheli bulan, küçük kızı Sare Asya’nın ise hayatından endişe eden, baba Doğukan Ünal’a göre, olan bitenin sorumlusu ayrıldığı eşi! İddiaya göre, Almanya’dan Gaziantep’e sevgilisi için geldiği söylenen anne tarafından, Ağustos ayının son günü Baba Ünal’a, “Meryem beyin kanaması geçirdi, ben yapamıyorum, gel çocuğunun başında dur” yazılı bir mesaj geldi.

Gelen mesaj üzerine Gaziantep’te bulunan hastaneye giden baba Ünal, karşılaştığı manzara ile şoka uğradı. Yaşananları anlatan Ünal, “Eski eşim Melisa’da oradadır diye umut ederek hastaneye gittim fakat gittiğimde kimse yoktu. Hastanede Meryem’e kimsesiz bebek denildiğini öğrendim, çocuğum 13 gün yaşam savaşı vermiş. Benim kızım öldürüldü” dedi.

GAZİANTEP’E KİMİN İÇİN GELDİ?

Doğukan Ünal, 3 yaşındaki kızının şüpheli şekilde hayatını kaybedip, 2 yaşındaki kızının ise ortadan kaybolması üzerine eski eşinin arkadaşlarından gelen mesajların şüphelerini artırdığını dile getiriyor.

Ünal, “Bu olaydan sonra Melisa’nın arkadaşları bana ulaştı. Çocuğu dövdüğüne dair elindeki delilleri bana yolladılar. Arkadaşları bana eski eşimin, Recep adlı biri ile beraber olduğunu söyledi. Meryem hastanede iken annesi Recep ile birlikte bir defa yanına gitmiş. Hastane güvenliğinin söylediğine göre, kolları dövmeli, biraz değişik, iri yarı bir çocuğun yere kafasını koyarak, hüngür hüngür ağladığını ve Meryem’in yanına, yoğun bakıma babası sıfatıyla girdiğini öğrendim. Ben hastaneye gittiğimde ise güvenlik bana bakarak; sen babasıysan bu kim dedi. Yani bu durum bile bana şüpheli geliyor, sen neden hüngür hüngür ağlıyorsun?” ifadelerine yer verdi. 

‘UYKU İLACI VERİYORLARMIŞ’

Ünal, “Melisa, erkek arkadaşıyla rahat takılabilmek için benim kızlarıma yetişkinlerin aldığı uyku ilaçlarını veriyormuş. Sen nasıl bir annesin, nasıl bir ciğerin var. Meryem'in ölümünde zaten annesi Melisa’nın dahil olduğunu düşünüyorum, her şey de bunu gösteriyor. Hastaneye bırakıp kaçması, çocukları dövmesi, ortada olmaması, küçük kızımın olmayışı… Belki benim kızım Sare Asya’yı da öldürdü ya da sakat bıraktı” diyerek feryat etti.

‘DİĞER KIZIMA DA BİR ŞEY OLSUN İSTEMİYORUM’

Tek dileğinin küçük kızı Sare’yi bulmak ve Meryem’in hesabını sormak olduğunu dile getiren baba Ünal, “Sare Asya nerede, Meryem çiğdem nasıl öldü? Ben kızımı kendi ellerimle mezara koydum, kendi ellerimle toprağını attım. Ne kadar kötü bir duygu, benim ciğerim buysa, Melisa senin ciğerin nerede! Benim küçük kızım nerede, onu bana söyle öldü mü, kaldı mı, yaşıyor mu, nerede bir haber ver. Diğer kızıma da bir şey olsun istemiyorum. Sare’yi de öldürme getir, ben çocuğuma anne de olurum getir. Melisa sana sesleniyorum, benim çocuğum ölü değilse çık programa ya da gel göster çocuğumu, hak hukuk neyse zaten ortaya çıkacak” şeklinde konuştu. 

Acılı babaanne ise, “Ben eminim ki Melisa benim çocuğuma şiddet uyguladı. Sevgilisiyle beraber kafasına bi’ darbe vurdu. Kendi çocuğunu defnetmeye bile gelmedi ben eminim ki gelinim ile sevgilisi yaptı. Melisa herkese farklı masallar anlatmış; bir arkadaşına scooterda düşmüş, yuvarlanmış demiş, bir arkadaşına gözünde asimetrik vardı göz beyne baskı yaptı beyin kanaması geçirdi o yüzden öldü demiş, başka bir arkadaşına da kanepede zıpladı, dengesini kaybetti düştü demiş. Herkese başka başka masallar anlatmış. Karakola ayrı ifade, doktorlara ayrı ifade, arkadaşlarına ayrı ifade! Kendince nasıl bu işin içinde kurtulurum diye hayal kurmuş! Yalvarıyorum birisini kaybettik, diğerini sağ bulalım” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi