Gaziantep’in ünlü kebap restaurantları arasında yer alan Ciğerci Hüseyin’in misafiri olan Kırmızı – Siyahlı ekip, moral depoladı.

Dün akşam Ciğerci Hüseyin’de toplanan Gaziantepgücü yemeğine kulüp başkanı Avukat Ömer Alper Köroğlu, yönetim kurulu üyeleri Gökhan Dursun ve Abdullah Yılmaz’ın yanı sıra teknik ekip ile futbolcular katıldı.

HER ZAMAN YANIMIZDA

Ciğerci Hüseyin’in işletmecisi Hüseyin Baydar’ın her sezon kulüplerinin yanında olduğunu belirten Gaziantepgücü kulüp başkanı Avukat Ömer Alper Köroğlu, “Geçmiş sezonlarda da Hüseyin bey kulübümüzü yemekte ağırladı ve artık bunu gelenek haline getirerek bu sezon başında da devamını getirdi. Şahsım ve kulübüm adına kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

KULÜBÜMÜZÜN YANINDAYIZ

Gaziantepgücü spor kulübüne gönülden bağlılığının olduğunu kaydeden Hüseyin Baydar, “Spora ve genç kardeşlerimize bir nebzede destek olmak istiyorum. Tabi ki imkanlarımız dahilinde bunu gerçekleştirmeye çalışıyorum. Bu akşam davetimize icabet eden Gaziantepgücü Spor Kulübüne başarılı bir sezon geçirmesini temenni ediyorum” açıklamasını yaptı.

Yemeğin ardından Gaziantepgücü Kulüp Başkanı Avukat Ömer Alper Köroğlu, ciğerci Hüseyin’in işletmecisi Hüseyin Baydar’a kulübün formasını hediye etti.

Editör: Haber Merkezi