Müşterinin beklentilerini ilk seferde doğru olarak karşılamayı, risk tabanlı yaklaşımla sürekli iyileştirme yapmaya özen göstermeyi ve sektöre yön vermeyi amaçlayan Doqu Ev Tekstili A.Ş, Gaziantep Şubesi’nin açılışını yaptı. Açılış kurdelesi; Erciyes Anadolu Holding CEO’su Doç. DR. Alpaslan Baki Ertekin, Yatırımcılar Abdulkadir Akkuş ve E. Kübra Akkuş, Doqu Home pazarlama müdürü Atilla Taşkıran, Doqu Home pazarlama şefi Hüseyin Demirağ ve Bölge Bayiisi Ahmet Kamil Şirikçi tarafından kesildi.

BİRÇOK ALANDA SEKTÖR LİDERİ

22. şubesini Gaziantep’te açan Doqu Tekstil, 1957 yılında Kayseri’de temelleri atılan ve Türkiye sınırlarını aşarak dünyaya uzanan Erciyes Anadolu Holding, bugün faaliyetlerini bünyesindeki 34 şirket ile mobilya, tekstil, kimya, pazarlama, kablo ve tel, demir-çelik, lojistik, enerji, finans ve havacılık gibi birçok alanda sektör lideri olarak sürdürmekte.
Doqu Ev Tekstili Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin bağlı olduğu Erciyes Anadolu Holding, bünyesinde Bellona, İstikbal, Mondi, Hes Kablo, Boyteks, Form Sünger gibi lider markaları bulundurmakta. Doqu Home, ev tekstili sektöründe faaliyet göstermekte olup; yatak odası tekstili, banyo grubu tekstili, bebek grubu tekstili ve aksesuar ürün grubunda üretim ve tedarik yapmaya devam ediyor.

SEKTÖRDE ZİRVEYE TAŞIYACAKLAR

Doqu Home Tekstil yatırımcısı E. Kübra Akkuş, açılış konuşmasında “Heyecanla çıktığımız bu yolda beni yalnız bırakmayan maddi manevi desteklerini esirgemeyen başta babam ve annem, Sayın Erciyes Anadolu Holding Yöneticileri ve Doqu Home markasının yöneticilerine, Doru mobilya yönetici ve çalışanları olmak üzere tek tek, ayrı ayrı emek veren tüm departman ve kademelere şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum, iyi ki varsınız. Markamızı hep birlikte el ele sektörde zirveye taşıyacağımıza inancımız tam” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi