Şehitkâmil Belediyesi bünyesinde hizmet veren Gıda Bankası, Ekim ayı içerisinde de gıda yardımında bulundu. İlçe genelinde farklı noktalarda bulunan dar gelirli ailelere ulaştırılan gıda yardım kolisi içerisinde: bulgur, makarna, yağ, şeker ve mercimek bulunuyor. Ailelerin evlerine gidilerek kapıda teslim edilen yardımlar, aileleri memnun ve mutlu etti. Aileler, Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür ettiler.

 

YARDIMLAR BİZZAT KAPIDA TESLİM EDİLİYOR

Şehitkâmil Belediyesinin Gıda Bankası aracılığıyla yaptığı yardımlara ilişkin açıklamada bulunan Nurtepe Mahalle Muhtarı Ahmet Altın, “Şehitkâmil Belediyemiz, gerek 3 ayda bir, gerek 2 ayda bir gerekse de her ay olmak üzere ailelerin ihtiyaç durumlarına göre gıda yardımını yapıyor. Yaklaşık bir haftadan beri de mahallemizde bulunan dar gelirli ailelerimize bu yardımlar ulaştırılıyor. Ekipler, ailelerin yardımlarını bizzat evlerine getirerek, kapıda teslim ediyor. Ailelerimiz de yapılan bu yardımlardan çok memnunlar. Muhtarlık olarak bizler de bu durumdan son derece memnunuz. Şehitkâmil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine yapmış oldukları yardımlardan dolayı çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

YAPILAN BU YARDIMLAR, AİLELERİMİZİ ZİYADESİYLE MUTLU EDİYOR

Hasırcıoğlu Mahalle Muhtarı Ali Polat ise, “Muhtarlık olarak belirttiğimiz ailelere, Şehitkâmil Belediyemiz tarafından başvurudan sonra ev ziyareti yapılıyor. Daha sonra durumlarına göre, aylık, 2 aylık veya 3 aylık periyotlar halinde gıda yardımı desteğinde bulunuluyor. Genelde de engelli, yaşlı, bakıma muhtaç, kimsesiz dar gelirli vatandaşlara bu yardımlar ulaştırılıyor. Şu an itibariyle de mahallemizde bulunan ailelerimize ekiplerimiz gelerek, yardımları kapıda teslim ediyor. Bu ekonomik kriz çerçevesinde, Şehitkâmil Belediyemizin yapmış oldukları bu yardımlar, ailelerimizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Hasırcıoğlu Mahalle Muhtarı olarak, Şehitkâmil Belediyemizin yapmış oldukları yardımlardan dolayı şahsım ve ailelerimiz adına Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi