Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, AK Parti Nizip İlçe Başkanı Mehmet Fatih Uzunaslan, Belediye Meclis üyeleri ve AK Parti yönetimi ve beraberindeki heyet NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, NTO Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Yapılan ziyarette bir açıklama yapan NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Nizip Ticaret Odası olarak ilçenin faydasına olan her türlü projede beraber çalışmaya hazır olduklarını ifade etti.

Son zamanlarda yapılan hizmetlerden dolayı Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı’ya teşekkür eden NTO Başkanı Özyurt şunları dile getirdi:          “Sanayi sitemizin alt ve üst yapısı, taş köprünün yapımı, ilçemizde geçmişten bugüne sorun haline gelen işlerin çözümü ve Nizip Gümrük Müdürlüğü’nün kurulması ile ilgili verilen desteklerden dolayı Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Nizip Gümrük Müdürlüğü’nün kurulması üretimin, sanayinin, ihracatın artması ve işsizliğe çözüm olması açısından çok önemli bir hizmettir. Ortak akılla hareket ederek bu hizmeti de ilçemize kazandırmış olduk. Aynı şekilde ikinci organize sanayimizin kurulması ve ilçemizin hizmetine sunulması için ortak akılla çalışmalarımız devam etmektedir. Nizip Ticaret Odası’nın içerisine hiçbir zaman siyaseti sokmadık ve bu şekilde de faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Toplumun faydasına olan her türlü çalışmada elimizi taşın altına koymaya da bundan böyle devam edeceğiz. Ziyaretinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

NTO’da seçilen tüm üyelere hayırlı olsun dileklerini ileten Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Geçmiş dönemlerde NTO ve diğer sivil toplum kuruluşları ile başarılı hizmetlerde bulunduklarını söyledi.

Geçmiş dönemde yapılan başarılı hizmetleri referans alarak daha güzel hizmetlerde bulunacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Sarı sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Sanayi sitemize yaklaşık 20 milyon TL değerinde yatırım yapılarak ayrıca yapılan çevre düzenlemeleri ile sanayi esnafımızın hak ettiği bir konuma taşıdık. İlçemizi ikiye bölen ve yıllardır sorun olan taş köprümüzü yıkarak yerine uluslararası standartlarda yüksekliğini 4.80 cm ölçüsüne getirerek halkımızın hizmetine açtık. Bu çalışmaların tamamlanması ile birlikte bir ay içerisinde Gaziantep- Nizip arasında raybüs seferlerini de başlatacağız. Biz üretim istihdam ihracat gibi her türlü konuda hemşerilerimizin önünü açmaya ve onlara rehberlik etme noktasında kendimizi seferber ilan ediyor ve kendimizi bunun bir parçası olarak görüyoruz. Bundan sonrada çalışmalarımıza bu şekilde devam edecek ve tüm yönetim birimlerimiz ile de ticaret odamızın her zaman yanında olacağız.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı tarafından NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt’a Antep Fıstığı figürü hediye edildi.

Editör: Haber Merkezi