Vakıf merkezinde düzenlenen plaket töreninde konuşan Gaziantep Yardım Vakfı Başkanı Ergun Yetkin, eğitimci Mehmet Doğan'a eğitime olan katkılarından dolayı teşekkür etti. Başkan Yetkin, "Vakıf olarak eğitime katkıyı çok önemsiyoruz. Çünkü, biz yoksulluğu ancak eğitimle bitirebiliriz. Bu nedenle vakfımız aracılığıyla yardımda bulunduğumuz ailelerin çocuklarının eğitime de burs vererek destek oluyoruz.  Yaklaşık 100'e yakın öğrencimize burs veriyoruz. Ayrıca bazı okullarda da öğrencilere yemek desteğinde bulunuyoruz. Sayın Mehmet Doğan'a da eğitime yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Eski Turizm İl Müdürü ve eğitimci Mehmet Doğan da, plaket töreninde yaptığı konuşmada, Gaziantep Yardım Vakfı yöneticilerine teşekkür etti. Doğan, Gaziantep Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı törende, "Ben asıl sizlere teşekkür ediyorum. Çünkü toplumun gelişmesi ve kalkınması, birlik ve beraberliğimizin güçlendirilmesi ve toplumsal dayanışma açısından çok önemli bir görev yapıyorsunuz. Burs yada yardım talebinde bulunan kişilerin maddi durumunu araştırıyor, emek ve zaman harcıyorsunuz. Bunların hepsini gönüllü olarak yapıyorsunuz. Bu özveri ve fedakarlığınızdan dolayı Gaziantep Yardım Vakfı'nın tüm üye ve yöneticilerine teşekkür ediyorum" şeklinde açıklamada bulundu.

 Eğitimci Mehmet Doğan, geleceğimiz olan öğrencilere burs vererek eğitimlerine destek olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Gaziantep Yardım Vakfı aracılığıyla 30 öğrencimize burs veriyoruz. Bunun yanında 10'un üzerinde tıp fakültesi ve hemşirelik öğrencisine de burs desteği sağlıyoruz. Ayrıca bazı öğrencilerimizin de yemek ücretlerini karşılıyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Haber Merkezi