Şahinbey Belediyesinin düzenlediği 4’üncü kitap fuarı Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde 08 Ekim tarihinde kapılarını açmıştı. ‘Kitap Hayattır, Hayat Kitaptır’ temalı kitap fuarını açılış gününden bu yana yüzbinlerce vatandaş ve öğrenci ziyaret etti. 23 yazar, 1 sanatçı ve 90 yayınevinin katıldığı fuarı her yaştan vatandaş ziyaret etti.

KİTAPSEVERLERİ YAYIN EVLERİ VE YAZARLARLA BULUŞTURDUK

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ‘Kitap Hayattır, Hayat Kitaptır’ Fuarına öğrencilerin ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek  “Kitap Fuarları çok önemli yazarlarla hem kitabın hem de okurların buluşması açısından güzel bir ortam. Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezimizde bu tür organizasyonlar için ideal bir alan. Kongre merkezimizin fuaye alanında 23 yazar, 1 sanatçı ve 90 yayınevi yüzbinlerce kitap severlerle buluştu. Her gün üç yazarımız söyleşi ve imza günlerinde okurları ile bir araya geldi. Kitabı yazan ve okuyanın buluşmasını çok anlamlı buluyorum. Şahinbey Belediyesi olarak okumayı ve okutmayı seviyoruz. Bu güne kadar 14 milyonu aşkın kitabı gençlerimizle ve vatandaşlarımızla buluşturduk. Buluşturmaya da devam ediyoruz. Kitap fuarımızın dördüncüsünü gerçekleştirdik. Şubat tatilinde çocuklarımız için düşündüğümüz yeni bir fuarımız var. Önümüz deki yılda kitap fuarı etkinliğimizi sürdüreceğiz. Kitap fuarımızın Gaziantep’imize ve Şahinbey’imize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ÇOK FAYDALI BİR FUARDI

‘Kitap Hayattır, Hayat Kitaptır’ Fuarı’nı ziyaret eden kitapseverler ve öğrenciler “Şahinbey Belediyesi’nin daha önce düzenlediği kitap fuarlarını da ziyaret ettik. Birbirinde değerli yazarlar ve yayın evlerinin kitapları ile bir araya geldik. Özellikle dışarıda tek tek tüm kitapçıları gezerek aradığımız kitapları burada tek bir alanda bulmak bizler için daha avantajlı. Ayrıca buradaki fiyatlar dışarıdaki kitapçılardan daha uygun. Şahinbey Belediye Başkanımıza bizlere böyle imkânlar sunduğu için çok teşekkür ederiz” diye konuştular.

Editör: Haber Merkezi