NTO organizasyonuyla Fransa’nın başkenti Paris’te bulunan gıda sektörü temsilcileri iki günlük SIAL Gıda Fuarı ziyaretinin ardından MÜSİAD Paris’i de ziyaret ederek ikili iş görüşmelerinde bulundu.

MÜSİAD Paris Başkanı İlkan Cengiz tarafından karşılanan NTO heyeti SIAL Gıda Fuarı izlenimlerini paylaşarak, Fransa ile Türkiye arasındaki ekonomik ilişkileri görüştü.

Türk firmalarının Fransa pazarına önemli bir yeri olduğunu belirten MÜSİAD Paris Başkanı İlkan Cengiz Fransa pazarı hakkında heyete bilgilendirmeler yaptı.

Derneğin tarihçesi ve kuruluş amacı hakkında da bilgiler veren MÜSİAD Paris Başkanı Cengiz, Türkiye’nin neresinde olursa olsun Fransa ile ticaret yapan veya yapmak isteyen tüm firmalara yardıma hazır olduklarını belirterek Nizip Ticaret Odası heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Karşılıklı soruların cevaplanması ile son bulan ziyarette NTO Heyeti tarafından, MÜSİAD Paris Başkanı İlkan Cengiz’e ziyaret anısına plaket ve Nizip Zeytinyağı ve Nizip Sabunu’nun coğrafi işaretini takdim edildi.

Editör: Haber Merkezi