Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Ahmet Uzer, Nejat Koçer, Derya Bakbak ve Müslüm Yüksel İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret etti.

Gaziantep’e yapılması planlanan proje ve çalışmalarla ilgili olarak Ankara’ya çıkartma yapan kent protokolü bir dizi ziyarette bulundu. Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in öncülüğünde Ak Parti Gaziantep Milletvekillerinin katıldığı program çerçevesinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret ettiler.

Gaziantep’te yoğun kar yağışından dolayı oluşan zararların giderilmesi konusunda Bakan Soylu’nun destekte bulunacağını ifade eden Vali Davut Gül, “İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’yu ziyaret ederek, tamamlanan, devam eden ve planlanan projelerimizi arz edip desteklerini talep ettik. Özellikle yoğun kar yağışından dolayı oluşan zararları istişare ettik. Bakanımıza verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile gerçekleştirilen görüşmenin oldukça verimli olduğuna dikkat çeken Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile Gaziantep’te AFAD çalışmaları üzerine görüş alış verişinde bulunduk. Önümüzde ki günlerde Gaziantep’e gelecek olan İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile güzel ve verimli bir görüşmeye imza attık” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi