Yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olan ve bir nevi tarihi AVM işlevi gören Gaziantep Çarşısı’nda bulunan bir tatlıcı dükkanında yaşananlar şoke etti. Alabey Camii civarında bulunan fıstıktan baklavaya, çikolatan dondurmaya kadar envai çeşit malzemelerin satışını yapan firma akıl almaz görüntülere sahne oluyor!

GASTRONOMİ şehri Gaziantep’in markalaşmış lezzeti olan baklavanın ve şehrin itibarını çektiği videolarla ayak altına alan tatlıcı vatandaşı çileden çıkarmaya devam ediyor. Fıstık adam lakabıyla TİKTOK hesabında yayınladığı skandal videolarla ilgi çekmeye çalışan tatlıcı satışını gerçekleştirmek üzere dükkanında bulundurduğu malzemeleri video uğruna yerden yere atıyor. Yakın zamanda çalışanlarının üzerine fırlattığı baklava tepkisi videosu ile tepki çeken tatlıcıya vatandaş denetim istiyor.

Skandal videolar ile binlerce izlenmeye ulaşan tatlıcı, sosyal medyada istediğini elde etmek uğruna ürünleri mahvediyor. Yere fırlattığı tatlıların ziyan olması bir yana vatandaş hijyen yoksunluğundan şikâyet ediyor. Daha önce özür videosu yayınlayan tatlıcı ürünler hakkında herhangi bir israfın olmadığını dile getirmişti vatandaş ise israf edilmiyorsa yeninden mi kullanılıyor soruları ile duruma şüpheli yaklaşmaya devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi