Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Azerbaycan ziyareti kapsamında yanında bulunan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve AK Parti milletvekili Şamil Ayrım Trafik kazası geçirmişti. Azerbaycan'daki ilk müdahale sonrası ise Yıldırım ve Ayrım, ambulans uçakla Türkiye'ye getirildikten sonra tedavilerine Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'nde devam edilmişti.

Tedavisinin ardından taburcu olan Binali Yıldırım, hastane çıkışında açıklamalarda bulundu.

Yıldırım'ın konuşmasından öne çıkanlar: ''Bundan tam bir hafta önce 20 Ekim'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Azerbaycan'a yaptığı ziyaret sebebiyle heyet halinde günübirlik ziyarete gitmiştik. Dönüş yolunda aracımız kaza yaptı. Birkaç takla attık, ağır bir kaza geçirdik''

Tedavim evde devam edecek

Yıldırım; "İyiyiz. Bundan sonra tedavimiz evde devam edecek. İhtiyaç olursa hekimlerimiz her zaman gerekli katkıyı sağlayacaklar. 7/24 her türlü zorluklara rağmen bizatihi gelerek bizi ziyaret eden bütün dostlarıma, vatandaşlarıma, çalışan arkadaşlarım yanımdan ayrılmadı. Milletimiz akın akın, gelebilen geldi. Dualarını ettiler. Böyle bir milletin evladı olmanın gururunu bir kez daha yaşadım" açıkladı.

Editör: Haber Merkezi