MERGER Danışmanlık Şirketi Sahibi Yavuz Zorkirişçi, “MERGER irketlerin daha verimli ve sürdürülebilir yönetilebilmesi için; mali müşavirlik, finans danışmanlığı, yönetim danışmanlığı ve hukuk danışmanlığı konularında destek veriyor. Firma olarak bu hizmetlerimizi tek çatı altındapaydaşlarımıza sunmaya gayret ediyoruz. Bölgemizde bu kadar çeşitli hizmet barındıran tek firmayız” dedi.

MERGER EN BÜYÜK DEĞİL EN İYİ OLMAYI İSTİYOR

Doğru analizler yapıp, doğru ve hızlı çözüm sunarak; firma ihtiyaçlarını karşılamayı kendisine misyon edinen MERGER, en büyük değil en iyi olmayı hedefliyor.

MERGER’i anlatan Yavuz Zorkirişçi, “Şirketler nasıl daha olumlu ve verimli yönetilir sorusunu baz alarak terzi modeli çözümler sunuyoruz” dedi.

Zorkirişçi, “Her şirketin değerleri, dinamiği, süreçleri farklı olduğundan; her şirkete benzer çözümleri uygulamak doğru sonuçlar vermez. Esas olan, mevcut durum analizi sonucunda gelişim alanlarının net tanımlanması sonrasında terzi modeli çözümleri hayata geçirmektir. Doğru yönetim modeli, yönetim biliminin öngördüğü şeklide sistemleşmeyi terzi modeli oluşturduktan sonra; patronların üzerindeki yükü alıp, karlılığı arttırıp, şirketin sağlıklı büyümesini ve sürdürülebilirliğini sağlamaktır. Finans danışmanlığında, işletmelerin finansal tabloları baz alınarak yapılan kapsamlı analiz ve raporlamaları neticesinde, gelişim alanlarının belirlenmesi, varsa aksaklıkların düzeltilmesi, finansal analiz ve akit kışı raporlamalarımızın sonucuna göre kaynak yönetimi desteği veriyoruz’’ şeklinde konuştu.,

‘SORUN OLUŞMADAN ÖNCE ÖNLEM ALINMASI GEREKİR’

Zorkirişçi, yönetim danışmanlığın konusunda şirketlerin verimli ve sürdürülebilir olması için kurumsal alt yapının kurulması ve gelecek planlaması olarak adlandırılabilecek aile anayasası desteklerini verdiklerini aktarıyor.

MERGER olarak Hukuk alanında verdikleri desteklerle ilgili, “Her şirketin önleyici hukuk danışmalığı hizmeti alması gerekmektedir. Sorun oluşmadan önce önlem alınması gerekir.  Eğer oluşmuş bir hukuki problem varsa, uzman hukukçularımız tarafından çözümlenir. Hukuk desteklerimize ek olarak mali müşavirlik, dijital gelişim ve akademi hizmetleri de sunuyoruz. Bunlara kısaca değinecek olursam, Merger Akademi’de şirketlerdeki gelişim yolculuğu için olmazsa olmazı, sürdürülebilirlik için, bir şirketin veya şirket yöneticilerinin, çalışanlarının eğitim ihtiyaçlarını analiz ederek ihtiyaç duyulan eğitimleri düzenliyoruz. Mali Müşavirlik kısmında, şirketlerin ölçme değerlendirme yapabilmesi için mali kayıtlarının doğru olması esastır. Bu konuda gerekli desteği veriyoruz” açıklamalarında bulundu.

Editör: Haber Merkezi