Resepsiyona, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Hacı Halil Osma, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hidayet Arıkan, Gaziantep İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kamu kurum ve kuruluşları, siyasi partiler, mesleki teşekküller, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler, ticaret, sanayi, sanat, spor ve basın camiasından yoğun bir katılım gerçekleşti.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan resepsiyonda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tebrik mesajları, davetliler tarafından salondaki dev ekranlardan izlendi.

Katılımcılara hitaben konuşma yapan Vali Gül, “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ahirete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Onların emanetleri olan Cumhuriyet’in 99. yılında Türkiye olarak dahada güçleneceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi