Gaziantep’te bölgenin ilk ve tek doğal yaşam konseptli fuarı olma özelliği taşıyan CAMPEX Kamp Karavan ve Doğa Sporları Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı.

Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde açılan 30 firma ve 50 markanın temsil edildiği fuarda, yıllardır kimsesiz sokak hayvanlarının yardımına koşan CAHİDE Vakfı da stant açtı. Standı ziyaret edenlere vakıfın çalışmaları ile ilgili bilgi verilerek, vakfı tanıtıcı broşürler dağıtıldı.

CAHİDE Vakfı Kurucu Başkanı Dr. Av. Cengiz Bayram, Hayvanların haklarının korunması ve yaşam koşullarının iyileştirilmesi, barınaklardaki sorunların çözümüne katkı sağlamaya yönelik çalışma ve projeleri gerçekleştirmek üzere bir araya gelmiş, gönüllü bir grubuz. Hayvan hakları konusunda kamuoyunda farkındalık ve bilinç yaratmaya yönelik çalışmaları düzenliyor, hayvanların yaşam koşullarının iyileştirilmesi adına, yerel yönetim, resmî kurumlar, kuruluşlar ve diğer sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği yaparak, çeşitli projeler oluşturuyoruz. Bu bakımdan bölgenin ilk ve tek doğal yaşam konseptli fuarı olma özelliği taşıyan Campex Fuarında yer almaktan dolayı mutluyuz. Gaziantep Sanayi Odası ve Akort Fuarcılığa bize bu konudaki desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Umarız sokak hayvanları konusunda duyarlı insanların da desteği ile daha çok cana fayda sağlarız”.dedi

Gaziantep’ in yanı sıra bölgedeki tüm il ve ilçelerden yoğun katılım olan fuar 5 gün süresince doğaseverlere açık olacak.

Editör: Haber Merkezi