Partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) gerçekleşen grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yurtdışına yaptığı ziyaretleri eleştirdi. Bahçeli, “Kılıçdaroğlu, CHP’nin başına paraşütle indirilmiş ve özel görevle yetkilendirilmiş taşeron bir siyasetçidir” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM’de gerçekleştirilen grup toplantısında konuştu. Bahçeli yaptığı konuşmada Kılıçdaroğlu’nu sert sözlerle eleştirirken ayrıca AK Parti heyetinin anayasa değişikliği için HDP’yi ziyaret etmesini de değerlendirdi.

“AK Parti heyetinin anayasa değişikliğini görüşmek amacıyla Meclis’te grubu bulunan siyasi partileri ziyaret etmesi son derece doğal ve doğru bir adımdır”

AK Parti heyetinin anayasa değişikliği için HDP’yi ziyaret etmesini değerlendiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “AK Parti heyetinin anayasa değişikliğini görüşmek amacıyla Meclis’te grubu bulunan siyasi partileri ziyaret etmesi de son derece doğal ve doğru bir adımdır” ifadelerini kullandı.

“Kılıçdaroğlu, CHP’nin başına paraşütle indirilmiş ve özel görevle yetkilendirilmiş taşeron bir siyasetçidir”

ABD ve İngiltere ziyaretleri konusunda Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu sert sözlerle eleştiren Bahçeli, “Kılıçdaroğlu, CHP’nin başına paraşütle indirilmiş ve özel görevle yetkilendirilmiş taşeron bir siyasetçidir. Bu görev Atatürk’ü itibarsızlaştırma ve CHP’yi silme görevidir. Bu görevin temelinde Dersim isyanının rövanşını almak yatmaktadır. Kılıçdaroğlu’nun hiçbir söz ve eylemi CHP’nin önceki genel başkanlarıyla bağdaşmamaktadır. Bu tavizkar zihniyetin siyaseti hasım ve hezimet siyasetidir. Kılıçdaroğlu; zihnen tutsak, siyaseten de zincirlidir. Kendisi zalimlerin balmumundan mührü olduğunu, yalan ve iftiralarla bezenmiş parşömen kağıda basıldığını göremeyecek kadar şaşkın ve şuursuzdur. ABD’den sonra Birleşik Krallık’ta soluğu alan Kılıçdaroğlu, eşik bekleyip ışık bulacağını sanacak kadar hezeyan nöbetine girmiştir. Kayıp sekiz saatin ve hamburgerli gezinin hemen ardından Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini de rezil etmiştir. Biz bundan üzüldük, ama kendisi üzülmemiştir. Biz bundan hicap duyduk, ama kendisi duymamıştır. Bir ara Londra tefecilerine ağzına geleni söyleyen Kılıçdaroğlu bu kez tefecilerin kafesine kanadı kırık bir kuş gibi girmiş ve yemlenmek için el avuç açmıştır” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi