Gaziantep Ticaret odası Başkanı Tuncay Yıldırım, Ticaret Odası Başkan Vekili Taner Özdurak, Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Orhan Kızılaslan ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda GETAM Genel Müdürü Uğur Acıoğlu, Merger’ in çözüm ortakları; Behzat Yıldırımer, Muharrem Gezer, Şener Koyuncuoğlu ve İlker Canbulut’a plaketlerini sundular.

Gecede ayrıca; GOLD ASLAN Plastik ve Ambalaj San. Ve Tic. Ltd. Şti., Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aslan ve Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Aslan “Yılın En İnovatif Şirketi”, ÇINAR ÇEYİZ – ÖSAĞLAM DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI PAZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Yönetim Kurulu Başkanı, Ahmet Akbaş; “Yılın En İyi Perakendecisi”, YİĞİT EFE PETROL LTD. ŞTİ. Yönetim Kurulu Üyesi Seher Yılmaz; “Yılın En Çok Gelişim Gösteren Kadın Yöneticisi”, ELBEYLİ PETROL ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Elbeyli; “Yılın Yatırımcısı”, NOİ GRUP A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Dirlikli, “Yılın En Girişimci İhracatçısı”, İKİZCELİ İNŞAAT MÜTEAHİTLİK TAAHHÜT SAN.TİC.LTD. ŞTİ. Yönetim Kurulu Başkanı Bahadır İkizceli; “Yılın En Neşeli Patronu” ödülüne layık görüldü.

Merger Yönetim Kurulu Üyesi Feray Zorkirişçi, Yiğit Efe Petrol LTD. ŞTİ. Yönetim Kurulu Üyesi Seher Yılmaz'a 'Yılın en çok gelişim gösteren kadın yöneticisi ödülünü verirken...

Merger Yönetim Kurulu Üyesi Feray Zorkirişçi, Yiğit Efe Petrol LTD. ŞTİ. Yönetim Kurulu Üyesi Seher Yılmaz'a 'Yılın En Çok Gelişim Gösteren Kadın Yöneticisi' ödülünü verirken...

Merger Danışmanlık Ltd. Şti. Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Zorkirişçi, MERGER ’in 9 yılda katettiği yoldan, bulunduğu konumdan ve böyle güzel bir olayı dost ve paydaşları ile paylaşmanın memnuniyetini dile getirirken; bölgede en büyük değil, en iyi olma hedefinde olduklarını yineledi.

Editör: Haber Merkezi