Hafta başında görev süresi dolan ve günlerce sözleşmesi yenilenmeyen Dr. Ümit Mutlu Tiryaki tekrardan Gaziantep İl Sağlık Müdürü olarak atandı. Gaziantep sağlık camiasının merakla beklediği atama dün yapıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Dr. Ümit Mutlu Tiryaki’yi tekrardan Gaziantep İl Sağlık Müdürü olarak atamasının ardından sağlık camiası başta olmak üzere kentte büyük sevinçle karşılandı.

GÖREVE KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK

Dr. Ümit Mutlu Tiryaki’nin günlerce sözleşmesinin yenilenmemesi nedeniyle ortaya çok sayıda iddia atılmıştı. Dr. Tiryaki’nin Hatay’a doktor olarak atandığı ya da Gaziantep İl Sağlık Müdürünün kim olacağı konusunda birçok isimden söz edilmişti. Dr. Tiryaki’nin Gaziantep İl Sağlık Müdürü olarak atanmasının ardından iddialar asılsız çıktı. Gaziantep’in sağlık alanındaki tüm sorunlarını çözüme kavuşturmaya çalışan ve özellikle pandemi döneminde Türkiye’ye örnek olacak bir şekilde süreci yöneten Dr. Tiryaki, görevine kaldığı yerden devam edecek. 

Gaziantep Doğuş Gazetesi olarak atamanın Gaziantep’imize hayırlı olmasını temenni eder, Gaziantep İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki’ye görevinde başarılar dileriz.

Editör: Haber Merkezi