MÜSİAD Gaziantep Yönetim Kurulu Üyeleriyle yapılan toplantıya, T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Savunma Sanayii Başkan Yardımcısı Harun Çelik, MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, Önceki Dönem AK Parti İl Başkanı Ökkeş Eruslu, Önceki Dönem Gaziantep Milletvekili İbrahim Halil Mazıcıoğlu, Kızılay Gaziantep Başkanı Mustafa Bozgeyik ve MÜSİAD Üyeleri katıldı.

MÜSİAD Gaziantep Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii’nin hem yüksek teknoloji içeren hem de ulusal güvenlik açısından stratejik önemi yüksek olan sektör olarak ön plana çıktığını belirtti. Savunma Sanayii sektörünün diğer sektörlerden ayıran en önemli özelliğinin bilim ve teknolojinin en son yeniliklerinden yararlanması olduğunu söyledi.

Fedaioğlu, “MÜSİAD olarak hedefimiz, bu sektörleri, yalnızca ulusal güvenlik açısından değil, ulusal ekonomi bakımından da stratejik sektörler haline getirmektir. MÜSİAD olarak Savunma Sanayisii’nde gücünü ortaya koyma ve ülkemizin de potansiyelini açığa çıkarma noktasında daha fazla katkı sunabilmek amacıyla var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.

T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Sayın Demir, MÜSİAD Üyelerinin sorularını yanıtlayarak, ülkemizin Savunma Sanayii’nin gelişimi, geleceği ve İhracatı hakkında bilgi paylaşımda bulundu.

MÜSİAD Gaziantep Başkanı Fedaioğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek günün anısına Prof. Dr. İsmail Demir’e hediye takdiminde bulundu.

Editör: Haber Merkezi