Kocaeli'nde 4 yıldır görev yapan Mehmet Erkoç, Türkiye’nin en çok Suriyeli bulunduğu şehirlerinin başında gelen Gaziantep’e İl Göç İdaresi Müdürü olarak atandı.

2014 yılında İstanbul İl Göç İdaresi Müdürlüğü’nde İl Göç Uzman Yardımcısı olarak memuriyet hayatına başlayan Mehmet Erkoç, Türkiye’nin en büyük kentlerinden birisi olan Kocaeli’nde 4 yıldır görev yaptıktan sonra Gaziantep’e atandı.

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Orhan Kızılaslan, ziyarete ilişkin gerçekleştirdiği konuşmada, “Gaziantep’imize İl Göç Müdürü olarak atanan Sayın Mehmet Erkoç’a yeni görev yerinin hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum” dedi. 

Gaziantep’e İl Göç Müdürü olarak atanan Mehmet Erkoç’a hayırlı olsun dileklerinde bulunan Çağdaş Gazeteciler Derneği Gaziantep Şube Başkanı, Doğuş Gazetesi Genel Yayın Müdürü Aslı Emektar, “Göç konusunda şehrimize başarılı çalışmalar sunacağından emin olduğumuz İl Göç İdaresi Müdürü Mehmet Erkoç’a yeni görev yerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Mehmet Erkoç kimdir?

1990 Denizli doğumlu olan Mehmet Erkoç, ilköğretim ve lise eğitimini Denizli’de tamamladı. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye Bölümü mezunu. Yüksek lisansını Ahmet Yesevi Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde tamamladı. 2014 yılında İstanbul İl Göç İdaresi Müdürlüğünde İl Göç Uzman Yardımcısı olarak memuriyet hayatına başladı. 2014-2018 yılları arasında İstanbul İl Göç idaresi bünyesinde İnsan Ticareti Mağdurlarını Koruma Çalışma Grup Başkanı olarak görev yaptı. 2018 yılından itibaren Kocaeli İl Göç İdaresi Müdürü olarak görev yapıyordu. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Editör: Haber Merkezi