Alperen Ocakları Gaziantep İl Başkanı Özdemir, Başkan Emektar’a gerçekleştirdiği ziyarette aylık aktüel fikir dergisi olarak çıkan Alperen Dergisi’nden ve Alperen Ocakları’ndan bahsetti.

Özdemir, “6 Aralık 1992’de ‘Sahipsiz kalan vatanın batması haktır, sen sahip çıkarsan vatan batmayacaktır’ düsturuyla; Kürşat’ın kırk çerisinin azmi, kararlığı ve adanmışlığı ile Ankara Söğüdünde 21.yy'ın dava adamı şehidimiz Muhsin Yazıcıoğlu liderliğinde kurulan, kutlu İ'la-yı Kelimetullah davasının alperenleri olarak mücadelemize devam ediyor. Kahraman liderlerimiz 6 Aralık 1992’ de emperyalizmin tüm baskı ve yok etme girişimlerine hamdolsun boyun eğmemiş kutlu davayı bugüne taşımışlardır” dedi.

Alperenlerin davasının Türk milletinin geleceği için yadsınamaz bir güç ve kale olduğunu söyleyen Özdemir, “Kutlu davanın neferleri Mustafa Destici, Samet Bağcı başkanlarımızın ve 81 vilayetin ve ilçelerin alperenlerinin üstün gayret ve azimleriyle bu Nizam-ı Alem davası aziz-necib Türk Milleti'nin geleceğinde yadsınamaz bir güç ve kale konumundadır. Anadolu’nun alperenlerini denklemine almayan hiçbir hareket ve projenin muvaffak olma şansı ve imkânı yoktur. Biz alperenleri tanımak için Türk'ün şanlı tarih ve kültürüne bakmanız kâfi olacaktır. Biz kızıl Çine set ördüren onu sarayında vuran; Ahmet Yesevi, Yunus Emre gibi kalpleri fetheden; Ulubatlı gibi bayrağı burca dikmeden can teslim etmeyen; Vatan için ileri çıkın denildiğinde can derdine düşmeyen Ömer Halis Demirleriz. Ne mutlu Allah'ın dini olan İ'layı Kelimetullah'a adanmış alp yiğitlere, ne mutlu Muhsin Reis'i örnek alan hilal gül neferlerine” şeklinde konuştu.

Çağdaş Gazeteciler Derneği Gaziantep Şube Başkanı Aslı Emektar ziyarete ilişkin yaptığı konuşmada, “Alperen Ocakları Gaziantep İl Başkanı Mesut Özdemir’e nazik ziyareti ve hediyesi için teşekkür ederim” dedi.

Editör: Haber Merkezi