Empati Derneği’nin eğitim yararına düzenlediği 8. Empati Alışveriş Şenliği Gaziantep Valisi Davut Gül ve eşi Gülden Gül’ün katılımıyla açıldı. Vali Gül, şenliğin açılışında yaptığı konuşmada, eğitime sundukları katkı nedeniyle Empati Eğitim ve Sosyal Sorumluluk Derneği’ne teşekkür etti.

Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ceren Uğurluer de tüm yönetimi ve üyeleri adına eğitim yararına düzenlenen bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan dolayı onur duyduklarını söyledi.

ETKİNLİKLER BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Gaziantep’ten katılan markaların yanı sıra farklı illerden de eğitime gönül veren birçok seçkin markayı bir araya getiren 8. Empati Alışveriş Şenliği çeşitli etkinliklere ve söyleşilere ev sahipliği yaptı.

İki gün süren 8. Empati Alışveriş Şenliği’nin ilk gününde moderatörlüğünü Z. Didem Gözütok’un yaptığı Cem Sağbil ile ‘Sanat Söyleşisi, Hülya Kayhan’ın ‘2023 Yılında Tarladan Tabağa, Topraktan Bedene Sağlık, Kozmetik ve Aromaterapi Trendleri’ konulu söyleşisi ve Tunç Dindaş’ın ‘TURBO- Çocuk Sanat Etkinliği’ katılımcılardan büyük ilgi görürken DJ Serhat Erdem ise şenliğin kapanışında After Party’de sahne alarak konuklara eğlenceli saatler yaşattı.

Şenliğin ikinci günü moderatörlüğünü Z. Didem Gözütok’un yaptığı Server Demirtaş ile ‘Sanat Söyleşisi’ ve moderatörlüğünü Canan Severoğlu’nun yaptığı Hande Kazanova ile ‘2023 Yılı Burç Yorumları ve Gaziantep, Türkiye Astroloji Sohbeti’ katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.

DESTEK VERENLERE SERTİFİKA

Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği şenlik, Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği Başkanı Ceren Uğurluer ile yönetim ve dernek üyelerinin, katılan markaların temsilcilerine ve şenliğe katkı sunanlara teşekkür belgelerini takdim etmeleri ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi