Siber suçlarla mücadele ve gelişen teknolojinin getirdiği kolaylıkların arkasında bulunan tehlikeler ile sosyal medyada karşılaşılacak tehlikeleri ortaya koyarak alınacak tedbirlerle ilgili farkındalık yaratmak ve siber suçlarla mücadele etkinliğini artırmak amacıyla İl Jandarma Komutanlığı Aralık ayı boyunca farkındalık eğitimi düzenleyecek.

524 Öğrenci Katılım Sağlayacak

Eğitimler Aralık ayı boyunca Gaziantep’in Oğuzeli, İslahiye ve Nurdağı İlçelerinde gerçekleşecek. Toplam 23 öğretmen ve 524 öğrencinin katılım sağlayacağı farkındalık eğitiminde; Dijital okur yazarlık, siber zorbalık, Sakıncalı mobil oyunlar, Güvenli internet kullanımı ve dijital bağımlılık konularında bilgilendirme eğitimleri verilecek.

İl Jandarma Komutanlığı vatandaşın yanında olduğunu ve suçlarla mücadelede her zaman çalışmalara devam edeceklerini belirtirken “Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı olarak halkımızın huzur ve güvenliği için Siber Suçlarla Mücadeleye yönelik yürütülen çalışmalara 7/24 aralıksız devam edilecektir.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi