Mevcut Başkan Cevdet Akınal ile yola devam

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulu, 22 Aralık tarihinde kulübün tesislerinde gerçekleştirildi. Olağanüstü Genel Kurulun Divanı ise Adnan Ünverdi, Mehmet Akıncı, Hülya Akkaya isimlerinden oluştu. Uzun süredir tartışma konusu olan Gaziantep FK’da, genel kurul yeni yönetimi Mevcut Başkan Cevdet Akınal’ın yeniden göreve seçilmesi ile belirlendi. Belirlenen yeni yönetim listesinde as başkanlık görevi yürüten ve kulübün mali açıdan birçok problemlerini çözen Sezer Cihan'ın yeni dönemde olmaması dikkat çekti.

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü derneği olağanüstü kongresini yaptı. Kongre sonucunda Başkan Cevdet Akınal ile yola devam denildi ve yeni yönetim listesi belirlendi. Yeni yönetimde; Cevdet Akınal, Mesut Çakmak, Erhan Özmen, Adnan Ünverdi, Ahmet Fikrer Kileci, Ahmet remzi Tabur, Ayşen Ahi, Batıkan Erkan Tural, Bora Tezel, Emrah Özdağlı, Fahrettin Kaplan, Halit Acar, İzzet Bakır, Kenan Uygur, Mehmet Akıncı, Mehmet Ali Şimşek, Mehmet Cihan Koçer, Hüseyin Ulutaş, Mehmet Salih Öztürk, Mehmet Tuncay Yıldırım, Memik Yılmaz, Mert Güllüoğlu, Metin Erturhan, Mustafa Kemal Güneş, İbrahim Gümüşoğlu, Samet Bayrak, Sedat Özdinç, Serhat Tümer, Tayyar Şafak Salıcı, Uğur Şireci isimleri yer aldı.

“MEMLEKET SEVGİMDEN DOLAYI BU GÖREVİ KABUL ETTİM”

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Cevdet Akınal, iki yıl önce memleket sevgisiyle birlikte göreve geldiğini belirterek, “İki yıl önce memleketim ve futbola olan sevgimle bu görevi kabul ettim. Elbette her kulüp gibi zorluklar yaşadık ancak Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin ve Organize Sanayi Bölgesi Başkanımız Cengiz Şimşek bize çok yardımcı oldu. Bu süreçte istediğimiz desteği şehirden göremesek de elimizden geleni yaptık. Vergi borçlarımızda her zaman devletimize karşı şeffaf olduk ve tüm giderlerimizi kurallara uygun yaptık. Bu denetimlerde de bir liramızın bile gideri bellidir. Bu yükümlülüğümüzü de yerine getireceğimizin bilinmesini isterim. Geçmiş dönemde bizimle olan tüm yöneticilerimize bu süreçten dolayı teşekkür ederim. İnşallah önce bugün Boluspor maçında, hem de hafta sonu oynayacağımız Beşiktaş maçında taraftarlarımızı mutlu edecek sonuçlar alacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi